Szukam dziewczyny :) (3) 25letni brunet z Gdańska pozna dziewczynę do stałego zwiąsku :) sajmonweb@o2.pl czy sa .... (12) czy sa jeszcze na tym swiecie kobiety ktore kochaja szanuja sa uczciwe nie... marceli Szukam fajnej qmpeli :P (3) Dzień dobry wszystkim tu obecnym :P Więc, mam 20 lat, od lipca mieszkam w... Ania
może by tak się rozluźnić (2) jestem całkiem w porządku, gdyby jakaś ładna dziewczyna nudziła się... carlosteves Czesc Dziewczyny!! (1) Jesli masz ochote na ciekawa znajomosc z przystojnym facetem to napisz do... resor Szukam dziewczynę która uczę się języka rosyjskiego. (2) Cześć! Jestem z Rosji, uczię się języka polskiego i mieszkam w Gdańsku.... Timon83 poszukiwana (2) witam chcial bym poznac kobiete czy jest taka mozliwosc czy moze juz niema... vip randka (2) Macie jakiś pomysł na pierwszą randkę?? ale taką tajemniczą np w gdyni, gdzie... czekolada Dziewczyny bez zachamowań w łóżku, która chciałaby spróbowac jeszcze niespróbowanego... (18) Jestem nietuzinkowym facetem i szukam nietuzinkowej kobiety. Mam 24 lata... nietuzinkowy Razem na siłownię (1) szukam koleżanki na siłownię :) chodzę do gymnasion w Madisonie popołudniu... Lo Gdańszczanki czytają... (1) Cześć dziewczyny i kobiety... starsze i trochę młodsze... ale przede... Miotła Pozmam koleżankę (1) Witam poznam kobietę w wieku 18-21 aby pogadać, może coś poważniejszego z... BoSS Szukam kolezanki (7) Jestem singielka, mam 32lata.Szukam kolezanki na babskie pogaduchy , na... rea Czesc:) (11) Ja tez od niedawna jestem mloda,32letnia, ladna, samotna matka z dzieckiem.... moje oczy sa nadal niebieskie koleżanka :) (2) Hey, nie dawno osiedlilam sie w Gd. i chcialabym poznac ciekawa, mila i... M. Kto pojdzie ze man do kina w poniedzialek ok 11:00zapraszam Panie (1) prosze o podanie kontaktu Marcn_lat_29 poszukuje wolnej dziewczyny (1) Witam was dziewczyny jesli jest jakas wolna niech napisze chciał bym poznac... Bartek Spędzenie czasu w weekend (1) Pewnie wiele tu takich ogłoszeń i niektórzy pewnie myślą, że to jeden z aktów... Luigii prosze o pomoc w znalezieniu corki! PILNE!! (4) Witam, potrzebuję informacji w których szpitalach w Gdańsku sa oddziały... mama przystojny szatyn zaprosi szczupla, kobieca gdynianke na romantyczna kolacje we dwoje (5) Mysle,ze sobotni wieczor to najbardziej odpowiedni czas na mily wieczor i... Jarek