Praca Cyfra+

Witam,
Dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną. Nie wysyłałem CV tylko zadzwoniłem i od razu dostałem zaproszenie. Mając świadomość jak trudno o jakąś odpowiedź na CV trochę się zaniepokoiłem co to może być za praca. Miał ktoś styczność ?
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-dla-mlodych-ogl5636662.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca Cyfra+

przedstawiciel handlowy..lub tzw.handlowiec zapewne chodzi o sprzedaz uslug cyfry bezposrednio w terenie lub przez telefon

oj, to taka praca mi nie odpowiada. Człowiek wtedy czuje się gorzej niż bezrobotny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodzisz po domach od rana i wciskasz babciom, że niedługo wyłączą im tv bo będzie cyfrowo. I babcia musi pilnie podpisać umowę na ta cyfrową TV. Cyfra+ niby walczy z takimi metodami, ale sprzedaż to sprzedaż.

Czyżby Telestrada się w końcu wyniosła spod "znanego' adresu ??!! Teraz zajmuje to Cyfra + ??

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...