Ogłoszenie o pracę, przesyłanie dokumentów, kredyt? (11) Witam, szukam pracę na kierowcę. Pracodawcy dają ogłoszenia na portale... kierowca Gastronomia praca (3) zastanawia mnie fakt,jak to jest,ze chodzicie na darmowe dni próbne. Ja pracę... otoja Praca w hotelach (3) Witam Pomyślałam o osobach, które pracowały w hotelach. Czy możecie podzielić... praca
Praca w Steiner Leisure Ltd (1) Może ktoś pracował na statkach rejsowych firmy Steiner Leisune?Firma... Marta Gastrostaff, ostrzeżenie! (4) Jednoosobowa "firma" która oferuje pracę w kuchni i sekcji F&B w hotelach,... Oszukana Badania psychotechniczne - gdzie w Gdyni? (2) Czy ktoś się orientuje gdzie w Gdyni można zrobić badania psychotechniczne... karolek52 Wskazówki dla poszukujących zatrudnienia (93) Od kilku dni przeglądam trójmiejskie ogłoszenia zatrudnienia i zauważyłem, że... obserwator ADECCO POLAND Sp. z o.o. (1) Dobry pośrednik ? pl. Serwisant bram przemysłowych (1) Czy ktoś wie co to za firma ogłasza się ? W ogłoszeniu nic nie jest podane i... Łuki Green Art Acer - Gdynia (6) Witam czy ktoś zna firmę Green Art Acer w Gdyni ?? pracował ktoś, jakie... miki biuro rachunkowe Maciej Kowalski (28) witam, Jeżeli chodzi o to biuro, to jest jedna wielka żenada . Wykorzystują... autor Klauzula o danych osobowych (10) Czy to jest obowiązek ? Czy wszyscy wszystko muszą wiedzieć o mojej... Łuki Jaar przedstawiciel handlowy (6) ktos cos wie na ten temat ? crisp Nord security (1) Firma niegodna poleceniam, nierzetelna, ucinajaca pensje ludziom i stawki... Nordzik Praca w Tchibo (1) Witam ostatnio przechodzilam obok tego sklepu i zobaczyłam że poszukuja... aska Centrum Hewelianum (1) witam,czy ktoś pracował w Centrum Hewelianum na Górze Gradowej w Gdańsku? devi73 Praca na produkcji, normalne warunki - Trójmiasto- gdzie szukać? (4) Witam! Czy orientuje sie ktos gdzie warto szukac pracy na produkci? Chodzi... KlaMar MK HORNET Marek Kwiatkowski (1) Pomocnik montera wentylacji coś wiadomo o firmie ? kola Spawanie aluminium Gdańsk?? (2) Witam. Nie jestem z Trójmiasta więc dla tego pytam. Kończę nie dlógo kurs na... Spawacz Przyszłość (44) Witam. mam 28 lat i nie umiem się odnaleźć w ścieżce zawodowej. nie mam... as