Studia- błąd? , wszędzie doświadczenie i znajomości. :/ (4) Witam. Studiuję dziennie turystykę międzynarodową na uczelni wyższej w... Mamma mia Winobranie (2) Witam szukam osób które we wrześniu wyjeżdżają na winobranie do Francji,... nana Dlaczego pracują ci, którzy pracują? (4) Dziś zaczęłam się zastanawiać nad tym, jak często spotykam ludzi... zielona cytryna
smieszne ogłoszenie z urzędu pracy (1) Osoby z umiarkowanym stopniem niepełnosprawności nie mogą pracować w nocy ,a... NIKITA polszczyzna potencjalnych pracodawców i właścicieli firm (14) http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/szukam-mechanika-do-wspupracy-ogl4... anna praca w CROWN (3) FAJNE OGLOSZENIE JEST NA STRONIE DLA ELEKTRYKOW TYLKO KASA 2100 NA REKE I TE... WWWWWW Salon Apacja w Sopocie MASAKRA! (1) o tym salonie brak mi słów, jeden wielki bałagan w organizacji pracy, brak... Katarzyna ogłoszenie z PUP ...i język "wiednamski" (3) zna ktoś język "wiednamski" ? Ogłoszenie... poliglota Uwaga Raszczyk !!!! (4) !!!! Pensja składa się z najniższej krajowej, która wpływa na konto!!!! Na... lenka AS-Konsultacje (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-zdalna-umowa-o-dzielo-o... Copywriter Ostrzegam! Sopot, Rzemieślnicza (4) Chciałam opisać bardzo niemiłą przygodę. Być może to moja wina, że nie... Kasieńka Daily Bistro, ul. Legionów 107A/1U, 81-472 Gdynia (4) Czy ktoś z was albo może ze znajomych pracuje tam albo pracował....??? miki Windykacja (1) Szukam dyskretnej osoby lub firmy zajmującej się odzyskiwaniem należności... Zofia Przeprowadzka i nowa praca w Budownictwie (4) Witam! Na początku września przeprowadzam się do Gdańska a co za tym idzie... Kamil Masażystka! Czy ktoś wie coś na temat tej pracy? (4) jak w temacie....zastanawiam się, lecz nie wiem, czy to nie zakamuflowana... Ola gusto italiano? (4) Mam do was pytanie, czy ktor tam pracował? wydaje mi sie ze nie jest tam za... gosiak90 Job House (4) Czy ktoś wie coś na temat tej firmy? W tym samym dniu pojawiła się dwa razy... Bartek DIMAKT SP Z.O.O (1) Czy ktos zna te firme miki pielęgniarka (1) witam moje pytanie kieruję w szczególności do kobiet pracujących w szpitalach... dd zmiany (2) co się zmieniło, byłam wczoraj, obsługa 1 pani na kasie, młoda bo młoda ale... K1