Praca dodatkowa...

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-dodatkowa-ogl4832027.html
A już myślałem, że seks-biznes...tylko 1 dzień w tygodniu jako mininum to NIC nie zarobi. Praca dobra chyba dla gimnazjalistek/mało ambitnych licealistek !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca dodatkowa...

Zainteresowanie kosmetykami? Znowu jakiś srejvon czy pierdzilflejm?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dorabiam sobie w tym Programie partnerski: http://www.praca.pl dużo nie wyciągam bo około 400zł miesięcznie, ale na 30 minut pracy dziennie to myślę, że nie jest źle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Klinka a jak można się zapisać to tego programu partnerskiego? Bo mnie to by nawet i 300 zł miesięcznie ratowało.

Też jestem ciekawa co to za program partnerski - chociaż szczerze mówiąc, nie wierzę w takie możliwości zarobkowe ;)

AgusiaGda ja i tak siedzę w domku bo zaczął mi się 7 miesiąc więc brzuszek mam spory i nie przyjmą mnie nigdzie a tak to chociaż spróbować można...codziennie po te 15-30 minut i zobaczyć czy są jakieś efekty po np 2 tygodniach-bo chyba gdzieś powinno się to sprawdzać. A co mi tam i tak mam czas i siedzę w domu :-)

To klikaj dalej w te reklamy frajerko... Sorry, ale to nie działa. Masz czas to poczytaj o takich "sposobach" zarabiania. Żadne banery, żadne reklamy, żadne polecenia (współczuję znajomym) nie przyniosą Tobie pieniędzy - tylko uczciwa robota.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...