Praca listonosza

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w pracy listonosza ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca listonosza

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/listonosz-paczkowy-z-wlasnym-samochodem-ogl5584062.html

ciekawe jaki to rozwój zawodowy proponują??
a poważnie to mój sąsiad pracuje i kiepsko jest, jakies 1500 zeta wypłata:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

szczegolow pracy nie znam, ale z moich obserwacji, to sie chlopacy na biegaja i nadzwigaja, nie jest to lekka praca. oczywiscie zalezy od rejonu jaki maja, ale tam gdzie np. sa jakies firmy, to juz maja kongo. bo codziennie pelno listow itd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że dobry rejon to już połowa sukcesu, jak masz zamożnych emerytów to ponoć idzie nieźle dorobić na "napiwkach" z końcówek byle byś sam "nie przycinał" bo podpadniesz i nie będą Ciebie lubić, a jak wpadniesz, zagadasz, uśmiechniesz się, opowiesz coś ciekawego, zażartujesz, coś w tym pewnie jest.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę ze tzw zamozni emeryci to maja konta w banku. Napiwki dają ci co maja najmniejsze renciny lub emeryturki, dla nich niekiedy listonosz jest jedyną osobą która wpadnie i zagada:) i jakoś tak wpojone maja żeby dawać te końcówki choćby to była nawet złotóweczka.....
Bogatszy to raczej tylko w drzwiach obsłuży;p(jak nie ma konta)
Nadźwiga sie człowiek, ale myślę, że praca, gdyby była godziwie opłacana, satysfakcje przyniesie niemałą. I kontaktów sie pełno naraz zrobi co w dzisiejszych czasach sie przydaje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z 20 emerytów dziennie, każdy da średnio 5 zł. Nie jest źle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I ten miły listonosz za te 5pln zanotuje: sprawdzić czy jest opłacony abonament rtv pod tym adresem :). Kwestia czasu kiedy listonosz dostanie nowy system motywacyjno-płacowy uwzględniający znajdowanie i donoszenie na znalezione TV w mieszkaniach i brak opłat za abonament RTV
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj Janie, Janie ....emeryci, renciści i osoby starsze płacą abomanent uwierz mi, wiec nie mają sie czego obawiać. Abonamentu nie płacą głównie młodzi, ale ci raczej nie prowadzą korespondencji listowej, więc nie maja czego sie bać, przecież nowy system motywacyjny-donosicielski ich nie będzie dotyczył, bo listonosz do nich nie ma po co zaglądać. A uczciwy płaci wiec spoko:))

PS. Mam nadzieję Janie że płacisz:P))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie płacę :(

czyżbys był zwolniony z racji biedy:P)), kiedys byłam z tego powodu zwolniona, ale to dawne czasy...........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a co cię to obchodzi,wścibska dziewczyno?doprawdy,ludzie są beznadziejni czasem ze swoim brakiem taktu.

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...