Praca w Inter Royal

Witam, ktoś pracował tam, warto wysłać cv?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w Inter Royal

czy to jest firma z nowego portu?
bo nie wiem o jakie ogłoszenie chodzi

już znalazłam ogłoszenie.
pracowałam tam 4 lata temu przez 3 dni.
chociaż sama się dziwię, że tak długo...
włascicielm jest prezes (to on umieścił ogłoszenie)
poza tym w biurze czasami siedzi jego żona, która zajmue się księgowością oraz jeszcze dwie babki
rozmowa kwalifikacyjna to pranie mózgownicy, które się kończy dopiero w tedy gdy przyznasz, że działalność gospodarcza jest atrakcyjniejsza niż umowa o pracę :)
dodatkowo w biurze są jeszcze dwie starsze panie, które zajmują się swoją robotą i nic ci nie powiedzą, tylko będą się wrednie patrzeć.
prawdą jest, że dają obiad (ale tylko dla ludzi o żelaznych żołądkach)
praca polega na podlewaniu kwiatów dwa razy w tygodniu, odbieraniu telefonów i wykonywaniu zleceń prazesa dot. administracji podległej nieruchomości,
czasami trzeba pojechać do niej, wiec bez samochodu nie ma co się porywać tam pracować.
i to tyle, mam nadzieję, że pomogłam
PS. nie ma szans na umowę o pracę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie bardziej zastanawia jak można żądać w ogłoszeniu o pracę podania stanu rodzinnego...
Z tego co wiem to jest to zabronione (pytania o stan cywilny, o liczbę dzieci). Zgłoszę to do Inspekcji, zobaczymy co zrobią.
Z drugiej strony chciałam tam napisać z zapytaniem czy nie trzeba też podac innych danych typu rozmiar buta, zapatrywania seksualne?
hahahhaha :)

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...