Praca w MarketPlan

Witam, miał ktoś z tą firmą coś do czynienia?

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-w-marketingu-ogl4877201.html

Widzę, że bardzo często dodają ogłoszenia, więc chyba nie mogą za bardzo znaleźć pracowników.

Będę wdzięczny za wszelkie opinie o tej pracy, nie wiem czy jest sens się w to bawić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w MarketPlan

Podbijam, cały czas dodają ogłoszenia

Re: Praca w MarketPlan

Owszem, pracowałam w tej firmie prawie pół roku, w sezonie i pozniej podejmując pracę weekendową (uczylam sie). Praca była bardzo fajna, bardzo rozwija zdolności interpersonalne a i sam szef przesympatyczny! Polega na zachęcaniu przechodniow by skorzystali z danej restauracji. Moim zdaniem to, że wciąż poszukują pracowników wiąże się z tym, że warunki pracy są ciężkie o tej porze roku. Czy deszcz, czy snieg, grad, zimno musimy stac na dworzu, marznąć i podejmowac rozmowę z ludźmi.. Myślę, że gdyby była to praca w ciepłym pomieszczeniu współpraca moja i Pana Jarka trwałaby do dziś dnia. Jeśli ktoś jest przystosowany do ciezkich warunków pogodowych to polecam, wynagrodzenie wypłacane raz w tygodniu, bajka :)

Inne tematy z forum

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...