Praca w duglas

Hej! Mam pytanie do dziewczyn które pracują w duglas. Dostałam oferte pracy i zastanawiam się, ile płacą tam? Jaka jest atmosfera i jakie jest podejście do nowych osób?. Obecnie pracuje rok w handlu i zastanawiam się czy warto odejść do nich ?! Dzięki za odp. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w duglas

Nie kojarzę firmy..nie chodzi Tobie o Douglas? Te perfumerie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w duglas

Jak lubisz stanie i perfumy to nie jest tak zle, dziewczyny dostaja na swieta perfumy nawet lacznie za 500zeta, nie jest to tez jakas ciezka praca jak przy rozladunku kontenerow, najprawdopodobniej umowa o prace sam dokladnie nie wiem bo stalem tam na ochronie (firma ASCAR - NIE PO LE CAM) i wiem tyle co wygadalem od dziewczyn. Nie byly jakies przybite...ja za to nie moglem wytrzymac w tym smrodze...perfumy owszem milo powachac ale przez 11godzin (one mialy zmiany po 8) idzie sie porzygac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...