Praca z podtekstem erotycznym

Bawią mnie tego typu ogłoszenia: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/personel-sprzatajacy-ogl9350325.html

Cytuję:

"Witam serdecznie,
Jak w temacie, szukam Pani do sprzątania biura.
Praca jak najbardziej poważna aczkolwiek z delikatnym podtekstem.
Firma zajmuję się reklamą w Internecie, banerami, ulotkami itp.

Wymagania:
- miła aparycja,
- prawo jazdy kat.B,
- uległość będzie dodatkowym atutem,
- znajomość obsługi komputera i urządzeń biurowych,
- wymagana dyskrecja.

Obowiązki:
- sprzątanie biura,
- umilanie pracy oraz przerw swojemu przełożonemu, szefowi...

Oferujemy:
- umowę o dzieło/zlecenie,
- stałą pracę,
- możliwość dostosowania godzin oraz dni pracy;
- pracę w młodym, rozwojowym zespole.

Krótko o Twoim przełożonym:
Normalny..30letnim facet mający już swoje miejsce na tym świecie. Wykształcony, po studiach technicznych, znający zasady savoir vivre, z dobrą pracą..a raczej swoja firmą :)
Zaradny, miły, spontaniczny, czasami delikatnie szalony i bardzo dbający o kobiety :) Może i to nie jest najważniejsze ale...na pewno atrakcyjny fizycznie, szczupły, wysportowany, lekko ponad 180cm wzrostu, 85kg wagi.
Opis dodatkowy:
Jako, że ogłoszenie ze względu na swój charakter ląduje w tej kategorii proszę o kontakt na mój prywatny adres @.
..
Informujemy, iż zgłoszenia ze zdjęciem będą brane pod uwagę w pierwszej kolejnośći. Mile widziane zdjęcie sylwetki.
Prosimy również o dopisanie następującej klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm."

Zapraszamy."

Co się dzieje z dzisiejszym światem... Jaki ten człowiek musi być zdesperowany, żeby publikować takie ogłoszenia. Zboczeństwo i brak poszanowania kobiet (choć koleś napisał w ogłoszeniu, że dba o kobiety). Haha.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca z podtekstem erotycznym

Już usunąłem a autora pouczyłem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca z podtekstem erotycznym

to jeszcze mail usuncie z 2 postów powyżej panowie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...