Problem z sala

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam,
Jestesmy z narzeczona wiele lat. Mielismy wybrana sale na przyszly slub itd. Gdy jakis czas temu bylismy porozumiec sie z wlascicielem, i zarezerwowac termin, okazalo sie, ze zmienili polityke firmy, i nie zgadzaja sie na wlasna kucharke. Czy orientujecie sie moze, gdzie w okolicach gdyni, gdanska, wejherowa, mozna znalezc ladna sale, z mozliwoscia zatrudnienia wlasnej kucharki i personelu. Bedziemy Wam bardzo wdzieczni. Pozdrawiamy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Problem z sala

A na ile osób? W Nowym Dworze Wejherowskim jest ładna sala gdzie można mieć swoją kucharka, w Szemudzie są dwie sale gdzie można miećśswoją kucharka jedna to Tereska a drugi moim zdaniem ładniejsza gdzie sami będziemy organizować wesele to Na Wzgórzu http://www.sala-szemud.pl kiedyś można było w Opusie w Wejherowie a nie wiem jak teraz a z takich dalszych to w Lini można też ze swoją kucharka:)

Dziekuje bardzo za odpowiedz. Mamy mala rodzine. Lacznie 70 osob jezeli wszyscy przyjada, Nowy Dwor Wejherowski nas zainteresowal. Piekna sala.

Na żywo tez jest śliczna i właściciele mili i tez są pokoje a u góry jest dodatkowe pomieszczenie z kanapami gdzie goście mogą odpocząć jak by pogoda była deszczowa. Nam ta sala tez bardzo się podobala ale nam ostatecznie wyszło 130 gości a tyle tam się nie zmieścli dlatego musieliśmy z niej zrezygnować:) dodam że piszą że jest to sala na 115 osób ale jak dla mnie to bardzo ciasno by było ale jak na 70 to będzie bardzo fajna i nie jest droga:)

Dom Kultury PSM , na Śląskiej w Gdańsku.

Miałam tam swoje wesele i ze swojej strony polecam.
W razie pytań, mogę opowiedzieć więcej mailowo :)

ja miałam wesele na vanilla w nowym dworze wejherowskim w lipcu br ,nie polecam

mieliśmy swój catering
niby wynajęliśmy od właścicieli sale za media zapłaciliśmy ,a wył nam chłodnie, klimatyzacje ,wtrącali się do naszych kucharzy, grzebali po :lodówkach zamrażalkach,chlodnii

i nie byliśmy odpowiedzialni za klucz w tym czasie (wlascicielka otwierała i zamykała sale)

jedzenie które zostało po weselu popsuło się ,ciasta poplesnialy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0