Progres HR-opinie

jak w temacie. Prosiłbym o wszelkie info na temat tej firmy tj.
-zarobki,
-warunki pracy,
-atmosfera w pracy
itd.
W przyszłym tygodniu idę na rozmowę do tej Agencji w sprawie pracy jako personel magazynowy i nie wiem czego się spodziewać po tej firmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Progres HR-opinie

Ale oni są tylko pośrednikiem, to i tak wszystko zależy do jakiego magazynu Cię wrzucą. Stawki to oni oferowali raczej bardzo kiepskie, chyba że coś się zmieniło...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiem, że to tylko pośrednik, ale żle sformułowałem zdanie :-)
To lipa, że stawki są nieciekawe. A wiesz może czy grafik ustalany jest kilka dni wcześniej czy raczej jest to praca na telefon. Tzn. Dzwonią kilka godzin wcześniej, że ma się przyjść o tej i o tej godzinie.

Nie wiem, mi oferowali bardziej stałą pracę - był to magazyn w Łężycach, praca na dwie zmiany, umowa miała być chyba na 3 miesiące. Nie skorzystałem, bo pieniądze były tragiczne i trochę ciężko było z dojazdem. Ale to już było z półtora roku temu. Oni raczej oferowali stałe zlecenia, nie była to praca 'na telefon'.

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...