Psychiatra doktor Piasecki Gdańsk Wałowa ktoś coś wie?

Podobno dobry lekarz ale nie wiem. Któraś z pań sie u niego leczy? Depresje, menopauzy? Napiszcie co myślicie? czy komuś pomógł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Psychiatra doktor Piasecki Gdańsk Wałowa ktoś coś wie?

za same nazwisko bym go unikał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

czemu? piasek sie zle kojarzy?

w tej samej przychodni przyjmuje dobra lekarka, Sep-Kowalik (psychiatra)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie wiesz ....hu hi Piasecki bo do piachu .....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Radze unikać jak ognia. Byłam u niego jako 20latka również na wałowej z początkiem depresji. Co 2 tyg. przepisywał mi nowe leki, różne, co chwila co innego, dostawałam leki na padaczke - depakine... - po których mdlałam na ulicy i traciłam świadomość, dostałam zyprekse - lek na schizofrenie - po którym w miesiąc przytyłam ponad 20 kg. Pan Piasecki swoimi eksperymentami doprowadził mnie do takiego stanu, że wylądowałam w akademii medycznej na oddziale i dalej nie wykaraskałam się z choroby, dlatego też śledzę to forum w poszukiwaniu pomocy a minęło ponad 10 lat!!!. Trafiłam na świetnych lekarzy z akademii medycznej, którzy dobrali mi dobre leki, a terach chciałabym przestać brać leki i wyleczyć duszę. Panu piaseckiemu mogę tylko podziękować za zmarnowane życie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mnie tak "leczył" że doszedłem do 28 tabletek dziennie!!! Przytyłem 40 kg przez jego coraz to nowe prochy. Gość nie miał pojęcia o działaniu tego co przepisuje. Umarł i przynajmniej już nikomu nie zaszkodzi.

Sęp Kowalik ma być niby dobra? To i**otka wpędzająca pacjentów w uzależnienie od prochów. Leczyła mnie od 2007 roku - bez pojęcia i bez jakichkowliek wyników. Kobieta która zatrzymała się w latach 80-tych.

Inne tematy z forum

Implanty zębów (70 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Środki na erekcję dla osoby po 60 (7 odpowiedzi)

Jestem po 60tce... ale nada z żoną prowadzimy jak mi się wydaje bujne pożycie. Od pewnego czasu...

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...