Raz Dwa Trzy

Temat dostępny też na forum: Raz Dwa Trzy
WSTĘP DO KLUBU: 17.00START KONCERTU ok. 18.00Brak biletów na koncertKONCERT PRZEZNACZONY JEST RÓWNIEŻ DLA OSÓB NIEPEŁNOLETNICH
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia? Gdańsk?

no to wpadam na koncert do Gdańska :))))

pieknie pieknie

kolejny dobry koncert na ktory trzeba sie wybrac

Wpadaj do... Byle nie kabanów

Wpadaj... tylko uważaj na kabanów na bramce.. Chcesz, to udostępnię ci zdjęcia, jak na "kopach" wyprowadzali maruderów z koncertu COMY .... Może się troglodyci obudzą, ze są po to, by ludzi ochraniać, a nie gnoić....

Ochrona po to jest!

Skoro wyprowadzili to znaczy, że dobrze działają. To przecież ich praca!

Jerzy

Jerzy ja bardzo chetnie bym zobaczyl te zdlecia
planowalem sie wybrac z rodzina ale skoro tak stawiasz sprawe to musze miec pewnosc
prosze o przeslanie fotek na poczte

Sprostowanie

Zrobilem błąd w mailu moj mail to
a572143@o2.pl

Jerzy

Ja też chętnie zobacze te zdjęcia, bo byłem na koncercie comy i takiego incydentu nie widziałem.Wręcz przeciwnie działanie ochrony uważam za wzorowe.Jedyna sytuacja jaką miałem okazję obserwować to usunięcie z lokalu kompletnie pianego "fotografa", którego zachowanie było skandaliczne.

Raz Dwa Trzy

Już się nie mogę doczekać niedzielnego koncertu!!! Polecam wszystkim!

Mówiąc szczerze, to jestem troche zaniepokojony tą informacją o ochronie, mam już bilety kupione, a idę ze swoim 11 letnim bratankiem i niechciałbym aby wydarzyło się coś nieprzyjemnego na tym koncercie. Co prawda rozmawiając ze znajomymi słyszałem przychylne opinie o tym klubie, ale ostrożności nigdy za wiele. Dlatego jeśli możesz, Grzesiek bądź Jerzy, to proszę o przesłanie tych zdjęć - karol51@poczta.fm

Karol

Ja wciaz czekam na te zdjecia zaczynam watpic w ich istnienie pewnie jerzego tam nie lubia i chcial zrobic antyreklame klubowi

ceny biletow.

bilety sa po 30 a nie 35 zl. przynajmniej w sopockim empiku...

cd.ceny biletów

bo po 35 zeta są w dniu koncertu

w palamecie ochrona jest spoko , nie czepia sie jak ktos na fale wchodzi i prawie laduje na scenie :)

Bilety

Nie wie ktoś jak dostać bilety na Raz, dwa, trzy bo już nie ma w sprzedaży? Może ktoś chce sprzedać dwa np

bilety

Bilety mozna bez problemu kupić w parlamencie cen 35 zł i dzisiaj przynajmniej jeszcze były

Bilety

Bilety na koncert kupiłam w czwartek w kinie Krewetka w kafejce internetowej.Cean 30 zł-było ich dosyć duzo.Pozdrawiam.

Koncert wyprzedany-www.smr.com.pl

KUPIE BILET

bylem dzis w kilku miejscach, lecz niestety nigdzie juz nie mieli biletow, nie wiem czemu, z tego co na plakacie bylo napisane to do dnia koncertu podobno mozna kupic. jesli chcesz sprzedac bilet, chetnie kupie, bardzo zalezy mi na tym zeby byc na koncercie. zostaw info na mailu. pozdrawiam

kupie bilet

jesli jestes w stanie pomoc, prosze daj znac na tel 600 646 665, nie wiem czy bede mial jeszcze okazja sprawdzic dzis maila.

koncert

Bilet kupiłam już miesiąc temu, żeby na pewno tam byc. Przychodzę na 20:00, tak jak mi wydrukowano na bilecie, a koncert już się kończy. Tyle dobrego, że zespól (klub?) się zachował i dostałam zwrot pieniędzy za bilet. Ale niedosyt koncertu pozostał.

THE BEST CONCERT EVER!!!!!

GEEEENIALNIEEEEEEEEEEEEEEE

Taki sobie

Kiedys bylem na lepszym openairowym koncercie.
Ten nie maial klimatu i Powera.

Rewelacja

Świetny koncert, zespół w dobrej formie. Organizacyjnie bez zarzutu. Powinien przyjechać ktoś z Kwadratowej, żeby zobaczyć, że można zrobić koncert, który zacznie się w miarę punktualnie, akustyka będzie świetna, piwo będzie lane w szkle i czekać się będzie na nie najwyżej minutę, a nie 30 min. jak miało to miejsce podczas Strachów Na Lachy w Kwadracie.

:)

a mi się podobało i to bardzo. Końcówka - mistrzowska. Koncert łączący starych i młodych, wszyscy razem śpiewali.... Organizacja - super (pominąwszy wpadkę ze zmianą godziny). Oby więcej ich koncertów w Trójmieście :) :) :) :)

REWELACJA!!!

Wspaniały koncert, byłam już na kilku koncertach tego zespołu i ten podobał mi się najbardziej. Raz Dwa Trzy w świetnej formie!

Inne tematy z forum

DERBY: ARKA Gdynia - LECHIA Gdańsk (14 odpowiedzi)

Derby Trójmiasta Arka Gdynia kontra Lechia Gdańsk już w piątek, 27 lutego 2026 roku o godz. 20:30...

Bieg Urodzinowy (5 odpowiedzi)

Tegoroczny Bieg Urodzinowy Gdyni z Portem Gdynia to wyjątkowa edycja, która zaskoczy każdego...

Kolacja Walentynkowa w Sofitel Grand Sopot z kieliszkiem szampana i podróżą przez zmysły (3 odpowiedzi)

Zapraszamy do Restauracji Grand Blue w hotelu Sofitel Grand Sopot - ikony nadmorskiej elegancji,...