Pizzeria Rosmarino 2.0

Pizzerie

Gdańsk, Do Studzienki 55

Stanislaw - ocena (1) Bardzo pyszna pizza polecam Stanislaw mika - opinia (2) Fantastyczne ciasto i dodatki idealnie skomponowane dla każdego coś i ten sos... mika Yuliia - ocena (1) Super ,bardzo pyszna pizza Yuliia
Yevhen B - ocena (1) Pizza idealna - cienkie, chrupiące ciasto i bogate dodatki. W końcu miejsce,... Yevhen B Piotr M - ocena (1) Świetna pizza, świeże składniki i miła atmosfera. Czuć że to miejsce... Piotr M Maksym - ocena (1) Najlepsze miejsce w którym kiedykolwiek byłem, polecam serdecznie, bardzo... Maksym Melaniia - ocena (1) Najsmaczniejsza pizza w Gdańsku tylko w Rosmarino 2.0 Melaniia Dominika Letkiewicz - ocena (1) Pyszna pizza, fermentowane ciasto, nigdy takiego nie jadłam! Dominika Letkiewicz Margo - ocena (1) Dobra pizza, cienkie ciasto, dobre składniki. Do wyboru dużo pizz. Polecam Margo Eva - ocena (1) Jestem mega zadowolona. Nie spodziewałam się na takim poziomie pizzy .... Eva Paulina - ocena (1) Wg dzieci i mnie to najlepsza pizza w mieście z indywidualnym podejściem do... Paulina Wróbel - ocena (1) Polecam! Najlepsza pizza w 3mieście. Ceny przystępne, super obsługa. Pomimo,... Wróbel Kasia - ocena (1) Pyszna pizza , super obsługa , umiarkowane ceny Kasia Bodzia - opinia (1) Najlepsza pizza w okolicy jaką jedliśmy. Bodzia Bober - opinia (1) Bardzo dobra pizza za rozsądną cenę, świeżutka roszponka do pizzy jakby przed... Bober Czarek - opinia (1) Bardzo pyszne kompozycje smakowe i jakoś produktów z wyzeszej pułki Czarek