Rowerek treningowy gdzie kupic?

Witam, jak w temacie gdzie mogę kupić rowerek treningowy magnetyczny? Ale raczej te z niższej półki tak 300-400zł, może ktoś się spotkał z jakimiś przecenami, nie mam pojecie gdzie najlepiej w gdańsku znajduje sie taki sklep.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rowerek treningowy gdzie kupic?

hej, poszukaj używanego w tej cenie nowy nie będzie zbyt trwały

upppp

Jeśli jesteś pewna, że będziesz jeździła to polecam rowery Kettlera, świetna firma ma bardzo dobrze przyrządy do fitnessu i rowerki też ma. Niestety cena trochę wyższa, ale jak ktoś poszukuje to zostawiam info, ku pamięci. Miałam rower Kettlera, już tego modelu nie produkują, jeździłam na nim kupę lat, a teraz służy mojej babci, której lekarz zalecił rowerkowanie.
Tutaj jest fajny model, dość podstawowy, ale ma wszystkie istotne i potrzebne funkcje http://ramasport.pl/kategorie-glowne/sprzet-fitness/rowerki/kettler-rower-treningowy-giro-m-detail

Inne tematy z forum

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (49 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (6 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...