wymiana rury sterowej -> gdzie i za ile? (9) Hej, Rozwazam ewentualnosc wymiany rury sterowej w RS Rebie, bo tam co mam... kello transcarpatia 2010 -> KTOS CHETNY ? (2) Mam 37 lat i chetnie zrealizuje projekt o ktorym juz dawno mysle -> udzial w... ktomasz Czy kupić rower z supermarketu??? (12) No właśnie - czy kupić rower z supermarketu za 250 zl? Wiem, że będzie on... tymczasem
Gdzie w Trójmieście najlepiej zaplatają koła (20) Witam! Po Skandii w Sopocie muszę naprawić przednie koło - wyrwało mi 2/3... Elvis Kaszubska Przygoda Rowerowa (2) Kaszubska Przygoda Rowerowa http://www.rowery.kaszuby.pl to nowy... Dziemian Szlak Kartuski. (5) Wita. Mam pytanie. Czy ktoś z Was przejechał szlak kartuski tj. niebieski z... jasio_materac Rowerem do Poznania (1) Szukam osób które by reflektowaly na 3-dniowy wyjazd rowerem w kierunku... KcK Grand Prix TKKF Chełm (1) Startujecie w tych zawodach??... AdamL Zgubiłem okulary:/ (1) Wczoraj wieczorem zgubiłem okulary w okolicach Pachołka (po wjechaniu na górę... Carlos007 maraton mtb w trójmieście (8) Od dłuższego czasu zastanawiam się dlaczego w trojmiesćie nie ma żadnego... adam pętla w sopocie (11) Hej. Czy ktoś wie , ile km ma pętla asfaltowa w Sopocie za bankiem PKO SA... kriss Damskie siodło mtb (6) Witam, potrzebuję porady... W sklepach rzecz jasna zachwalają to, co mają.... AgaR. Sakwy rowerowe (na kierownicę) - Trójmiasto? (2) Gdzie w trójmieście można dostać sakwy na kierownicę? tomas Demontaż korb BB30 Cannondale'a (2) Witam, czy jest w trójmieście jakiś serwis, który bezproblemowo wyjmie mi z... zx stanowcze stop rowerowym debilom (17) przepraszam za tytuł, ale to co się dzieje na drogach rowerowych poraża.... belbas SPRZEDAM rame Bergamont Platoon Team CARBON (1) tak jak w linku. Cena za calosc bardzo atrakcyjna :)... Kuba Krzyżak Pierwsze BUTY SPD + pedały (12) Jakie pierwsze buty spd? I pedały do zestawu? Kwota do 300 zł łącznie tomas fotki Kadyny (4) jak ktoś robił to poproszę o linki rzeka3m Gieldy rowerowe (12) Mam szybkie pytanie - czy w Trojmiescie sa jakies gieldy gdzie mozna kupic... Rdn Skoda Maraton Gniezno 18 lipca 2010 (3) Witam! Poszukuje transportu na ten maraton w niedzielę. Czy może ktoś z... mct