używany rower z Niemiec (2) warto kupić używany rower? sa tanie a osprzet, ramy zdecydowanie wyzszego... wokulski Fotki z Bt Gdansk (15) Ma ktoś fotki z wczorajszego BT?? Misiek fajne damskie koszulki rowerowe w trójmiejskich sklepach? (5) Witam, Jak w temacie. :) Nie chciałabym sprawdzać po kolei wszystkich... istina
Rower w pracy (4) Witam Dojezdzajac do pracy rowerem trzymalem go w zamnkietym garazu na... Hestt Kto ma allmountaina 2007 (1) ze sztywną ośką? rB Błekitna Trasa Rowerowa (2) Witam. Chciałem dzisiaj pokonać Błękitną Trasę Rowerową z Osowy do Sianowa,... gość007 Maraton Gdynia - pomocnicy na trasie (39) Przegladam sobie fotki na http://www.mtbnews.pl/content/view/298/1/ i widzę... arestero Wycieczka do Łeby (2) Witam. 5 lub 6 lipca organizujemy wycieczkę rowerową do Łeby. Trasa... Fazi PRAWOSTRONNY CZY LEWOSTRONNY??? (15) prawostronny czy lewostronny ruch na sciezkach rowerowych mamy w na szym... stefn Ludzie??? (8) Jakie ciśnienie macie w swoich oponkach w góralach??? OPONA zaplatanie kół - piasty pod tarcze (13) mam mały problem:) z której strony wkładamy krótsze szprychy: od strony... wredny Punkt widokowy w Sopocie!! (10) Wczoraj pierwszy raz bylem w owym punkcie i powiem szczerze piekny widok. nie... gania centrowanie koła (4) Witam,po ostatnim wypadzie po lesie rozcentrowało mi się koło.Chciałbym sam... trek 9000 [*][*][*] (2) W dniu wczorajszym 17.06.2008 w skutek obrażeń odniesionych w wypadku... Bolek objazd trasy Elbląg e-MTB.pl Maraton (1) Gdyby ktoś poczuł niedosyt po sobotnich zawodach i chciał solidniej nieco... apsend Gdzie dostanę oponę Nokian Core? (8) Witajcie, Orientuje się ktoś, gdzie w 3mieście (w jakim sklepie) dostanę... Brooce fotki Neksus Grand Prix e-MTB.pl 2008 (4) Na stronie organizatora: http://e-mtb.pl znajdziecie linki do ok.... apsend Wymienię tarczę hamulcowa XTR 180->160 (1) Witam! Wymienię tarczę hamulcowa CenterLock XTR 180mm na XTR 160mm, mało... Diamond buty nowe sprzedam (10) Chce kto buty sh-m225 r.44 ? Nówki, nie śmigane z paragonem ze sklepu. Mi nie... rB Kaiser w Ostrzycach (3) W Ostrzycach na Pucharze Stolema pojawił się Andrzej Kaiser, który pogodził... RV