Zima + rower (3) Co prawd akończy się już zima ale niedługo do nas wróci więc zwracam się do... Mały Kalendarz imprez na rok 2004 (41) Kto ma jakiekolwiek informacje o imprezach w naszym pięknym województwie... żYwY Speedy STEGNA MTB 2004... (1) ::WYCIECZKA do STEGNY:: Niedziela 14 marca:: ::W planach spotkanie z... Peter
Zawody w 4CROSS (2) Z ekipa z Elblaga chcemy zorganizowac zawody w 4crossie.Narazie szukamy... aerox15 Ktos sie wybiera ?? (1) 6/7 marzec 2004 -Rajd nocny po Kaszubach -120 km! 6 marca 2004 r. z soboty... . nowa/stara strona Gdańskich rowerzystów:] (3) po ponad półrocznej przerwie znowu rozkręca się nasza strona 3miasto-fr.z.pl... sqlim Pompka na naboje. (5) Chciałbym się coś dowiedzieć, co sądzicie o pompkach na naboje czy są w... michfel Jaki serwis jest najlepszy w Gdyni? (14) Ogólnie to jak w temacie, a dokładniej to mam do zrobienia w rowerze troche... żYwY wheeler,merida,author porownanie (4) Witam ktory rower byscie polecili mi??? Merida KALAHARI 590 SX... mic Link na stronke z filmikami (8) Potrzebuje linki do stronek z filmikami rowerowymi -------------------- Z... dex13 rower dualowy (2) Chce sobie kupic rower dualowy tyle ze nie mam pojęcia a nie chce kupić... Lesio Jak podchodzicie do zadrapań? (19) Właśnie, bo w zeszłym roku kupiłem sobie Gianta i dopiero w tym miałem... Michu. unibike (10) Cześć mam taki pytanko co sądzicie na temat unibike everest comp. Właśnie mi... pablo Mam małą propozycję (36) W którymś z ostatnich numerów BB jakiś czytelnik zaproponowal żeby się... Kornik gdzie z obłuża?? (10) Mam pytanie do rowerzystów z obłuża i okolic. W jakie okolice udajecie się na... MaCiEjOo Hamulce Shimano C201 BR-M420 (3) Mam zamiar kupić sobie hamulce Shimano C201 BR-M420 i nie wiem czy one wogóle... dex13 Agama (7) Czy ktoś z Was użytkował opony Agama z Dębicy? Stahoo COŚ SIĘ SYPIE :/ (4x orłowo) (16) ALARM DLA TRÓJMIEJSKICH BIKERÓW!!!!!!!!!!!!!!!! TOR W ORŁOWIE NA LODOWCU SIĘ... RAF zafel dakar (3) Czy ktoś wie, gdzie dostane plecaczek Zafel Dakar w 3mieście (najlepiej w... MaCiEjOo baza noclegowa (1) Czy ktoś mógłby polecić jakąć bazę noclegową na południe od Kartuz (Somonino,... MaCiEjOo