Tego jeszcze nie było!!!!!! (1) Jeżeli ktoś szuka nietuzinkowego miejsca na ploteczki, spotkanie towarzyskie,... Basia2k Porażka...!!! (1) Czy można wyjść głodnym po imprezie integracyjnej? Można :( Jedzenia mało,... niezadowolona REWELACJA!! (1) Poszłam tam kilka dni temu z ważnym dla firmy klientem. Obsługa przez cały... dolcevita
Ryba palce licać (1) Odwiedziłem Scampi w jesienny weekend. Skosztowałem zupy rybnej i sandacza w... prr Do Ninka34 (1) Tak się składa, że klientela jest przed 30-stką zazwyczaj, po 30-stce... Oyo POLECAM (1) Pewnej niedzieli wraz z rodzinką postanowiliśmy zjeść coś na mieście, po... A.P polecamy z calego serca (1) jedlismy 2 razy i 2 razy bylo znakomicie - zalowalismy, ze jestesmy tylko dwa... Wiesia i Herman z Jerozolimy FA-TA-LNE (1) Jedno wielkie naciąganie, porcje coraz mniejsze, wysokie ceny, a jakość od... sandra nie polecam (1) Bywałam już w wielu lokalach na różnych imprezach i to nie tylko z okazji... Gosia Nie polecam (1) Zacznijmy od obslugi tej pizzerii.. kobieta owszem potrafi byc mila ale tylko... mm ok, ale bez fanfar (1) ogólnie miejscówka dobra, spory wybór potraw w przystępnych cenach... polecam... Tomasz B. super stefano (1) bardzo smaczna pizza,miła obsługa tak trzymać Kasia przyjdż a nie będziesz żalowal (1) ta restauracja jest bardzo schowana ale jedzenie jest super. przechodzilam... basia i rafal Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam tego lokalu. Byłem tam latem wraz z przyjaciółmi.... Kuba Ignorancja (1) Dwukrotnie zamawiałam pizzę bez jednego z produktów na który jestem uczulona... Monika :) (1) Najlepsza pizza w miescie :D Serek Polecam w 100% (1) Zamówiłem dzisiaj jedzonko na telefon z owej pizzerii i jestem bardzo mile... Als :) (1) REWELKA!:) Jest tylko jeden minus tego wszystkiego...jak już się wejdzie to... Chomik Wyjątkowe miejsce (1) Dwór Oliwski można określić bardzo krótko - to wyjątkowe miejsce, wyśmienite... Agnieszka było cudnie- w zupełnie innym świecie:)) (1) bylismy tam ostatnio z mezem i bylo super, zupelnie inny swiat, jedzonko... niunia