michał - opinia (1) bardzo przykro mi to stwierdzic, ale do gdanskiego Ferbera, to mu bardzo... michał Rewelacja (1) Na poczatku przeczytalem wszystkie opinie - jest ich juz naprawde duzo, a... Michał Same plusy (1) Bardzo fajna resteuracja z fajnym wystrojem i ładnymi kelnerkami :) ,... Olo
Świetna restauracja (1) Z wielką przyjemnością odkryłam dziś całkiem niechcący tę piękną restaurację... mag. Mają chyba problemy z surówkami, o dziwo jest sezon???. (1) Zauważyłem, że coś nie gra z surówkami. Wolę świeże warzywa a chyba tego im... Miksturołaj Dobre jedzienie (1) Jestem stałym klientem,zamawiam tu od powstania pizzerii ,zawsze... no name oryginalne wnętrze bardzo (1) ciepło, miło i smacznie we dwójkę i z większą grupą też da się polecam... rumian beznadzieja (1) obrzydliwa blond obsluga :/ smakosz Barkasssss!!! (1) Lokalik, jakiego brakowało na Monte. Dobry pomysł z napychaniem się... kalina To jest to!!! (1) W ostatnia sobotę bawiłam się tam na swoim wieczorze panieńskim. Już od... Dotik Super (1) Super atmosfera i miła obsługa. Warto przyjśc pod wieczór gdy na patio świcą... Ala Bardzo smacznie! (1) Pizza naprawde bardzo dobra, duza ilosc skladnikow! Widac,ze wszytsko... Madzia :( (1) Flaki- biala breja-bez smaku-garmaz Zrazy+kasza gryczana-dwie czarne stare... janusz Najlepsza knajpa nad morzem :)) (1) Bardzo fajna atmosfera, rewelacyjna obsługa. A placki z łososiem pycha!!!!!... Aga Marek - opinia (1) W tej wloskiej restauracji bylem raz ale napewno odwiedze ja nie raz, bo... Marek jest dobrze (1) Polecam kaczkę po gdańsku , pyszne danie.Wystrój nienaganny Poza tym miła... ania :D (1) z tego co wiem to Hik to jest Gdyni:) Doris Super bar :) (1) Zupełnie nie zgadzam się z negatywnymi opiniami... Jedzenie jest naprawdę... Lechu super obsluga (1) bylam dzis na obiedzie i musze przyznac' ze jeszcze go wspominam. jadlam... pati Miło i sympatycznie:) (1) Lokal położony nie daleko od centrum Gdańska.Warto przejść sie zasiąść przy... akinom85