Polecam (1) Mila sympatyczna obsługa bardzo dobre jedzenie profesjonalna organizacja... jay-z Rewelacja! :) (1) Jak w tytule - po prostu rewelacja! Takiego miejsca brakowało w 3city! :)... Alka Wesele - tylko w Karczmie Trzy Dęby (1) Witam, właśnie wspólnie z moją swieżo poślubioną małżonką dochodzimy do... Nowożeńcy
Gdyby nie ta obsluga...... (1) Gdyby nie ta obsługa byłoby miło..... na jedzonko czekaliśmy na miejscu 40... Niezadowolony..... najlepsza pizza w trojmiescie (1) Nie zgadzam sie z wieloma negatywnymi opiniami, bylam tam nie raz i bardzo... Aleksandra Lazio.... (1) Pracowałam tam kilka dni w lato. Powiem tak: nie wspominam tego dobrze.... studentka warto wiedzic o tym barze:) (1) dobre jedzonko-buleczki z opiekacza,tortilla 1 klasa,gyros rollo nie do... mariusz same pozytywy godne polecenia! (1) smakowite jedzonko,rewelacyjne zapiekanki i pyszne hot-dogi,jadlem tez... bartek pychota-wspaniałe jedzenie! (1) jedzenie rewelacyjne,szefostwo fachowe,same superlatywy,polecam... czarenka ten i zaden inny (1) trollstorm co weekend! meg energia i nastrój (1) pierwsze odczucie - zdumienie, z zewnątrz wygląda niepozornie, w srodku... Irenn A ja tam bede chodził (1) Najsmaczniejsza Pizza, fajna muzyka a i mecz piłki nożnej mozna zobaczyc w... Tolkuś Ania - opinia (1) Jedzenie poprawne. Niestety można palić a FATALNA wentylacja nie pozwala... Ania Pinokio jest super!! (1) w Pinokiu zawsze miło i smacznie! O! Anka ... (1) Mogę śmiało polecić każdemu. B. dobra obsługa rewelacyjny smak naleśników... Fokia Miłe zaskoczenie (1) Bardzo fajny klimat, ciezko opisac, to trzeba zobaczyc:) Troche lipa z... yogi Najlepsza chińska kuchnia w Trójmieście (1) Jestem częstym bywalcem w chińskich restauracjach, nie tylko w Trójmieście,... Marco Elegancko i dostojnie (1) Lokal spełnił moje oczekiwania. Ceny nie są niskie, ale też i takich nie... Tom nie polecam (1) nie polecam. nie za czysto. lokal przesiąknięty wyziewami z kuchni i dymem... ella :) (1) Bylam w tej restauracji ostatnio i musze przyznać ze trochę się polepszyło:) kiki