Rozwód problemy

Moja kuzynka chce się rozwieźć, jej mąż powiedział że nie da jej rozwodu. Zaznaczę,że nakryła go na zdradzie, proszę macie namiar na jakiegoś dobrego prawnika , który zaangażuje się w sprawę, a nie będzie traktował jak kolejnego anonimowego klienta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rozwód problemy

Kancelaria brzeski &kolankiewicz

a potrzebuje adwokata? Czasem rozwody są takie że naprawde napisanie wniosku i sama rozprawa nie wymaga osób trzecich a wszystko dzieje sie na jednej rozprawie

Natalia Zielmachowicz według mnie najlepsza. Kilka już osób korzystało z jej pomocy nie tylko w sprawie rozwodowej i mocno polecali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Twoja kuzynka ma problem a nie ty po co wcielasz nos w nie swoje sprawy może się dogadają? Co za wredna małpa z Ciebie już organizujesz jej rozwód zajmij się swoim życiem!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Myślę, że sporo dałoby Ci wsparcie mec. Mindykowskiego. Sama korzystałam z jego pomocy z polecenia i nie żałuję. Ma spore doświadczenie i angażuje się w każda sprawę, jednocześnie indywidualnie do niej podchodząc. Skontaktuj się z nim. Ma kancelarię na ul. Uphagena w Gdańsku. Sama rozmowa z nim powinna Cię przekonać.

Re: Rozwód problemy

A od kiedy to mąż daje bądź nie daje rozwodu?!

Ale ta kuzynka nie chce się rozwieść, tylko rozwieźć ;)

Najlepsza kancelaria to Czeczeni i Abdullach i Mehmet

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (101 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Co ktoś sądzi o produktach CBD? (19 odpowiedzi)

Ostatnio dużo słyszę o oleju cbd ze wszystkich stron. Mówi się, że uspokaja nerwy, poprawia sen,...

DDA - Dorosle Dziecko Alkoholika - gdzie szukac pomocy? (68 odpowiedzi)

Gdzie mozna szukac pomocy? Ktore osrodki oferuja pomoc ( terapie,konsultacje z...