SINGIELKI ŁACZMY SIĘ !

Piszę do tych, które niedawno się rozstały ze swoimi "wielkimi miłościami" ... zostały zdradzone , porzucone , potraktowane jak ...
Nie siedźmy same w domu... nie płaczmy kolejny dzień patrząc się na wspólne zdjęcia ... To nic nie da. Oni się dobrze bawią i już o nas nie myślą ...
Ja 2 tyg temu... dostałam jakby obuchem w łep... było cudownie a nagle dowiaduje się ze zostałam zdradzona i mój chłopak zapragnal sobie poszaleć... i mnie zostawił. Po 3 latach... Miło... 2 tyg się ogarniałam.. walczyłam.. ale nic nie dało...
Miałam tylko jego znajomych... Nie chce siedziec kolejne dni w domu i ryczeć jak obłąkana...
Może warto zebac sie w kupe tych skrzywdzonych i powspierać na wzajem ? :) jakieś wypady na piwko , zakupy - to co kobitki lubią najbardziej :) Jak są chetne to zapraszam - 18katrinka@wp.pl

Chętnie poznam dziewczyny w podobnej sytuacji :)
Pozdrawiam was Laski - Kaśka :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SINGIELKI ŁACZMY SIĘ !

Oh mnie spotkała podobna sytuacja.. teraz też mam dużo wolnego czasu, a właściwie oddaje się cala pracy. Znajomych tez mi nie wiele pozostało, bo głównie przez bycie z moją miłością straciłam dużo ludzi których znałam.
Czasami sobie myśle, że koniec czegoś, jest tak naprawdę początkiem czegoś nowego i tego się trzymajmy, przyjdzie wiosna będzie dobrze.
Będzie dobrze Kaśka musi być..trzeba wierzyć
Pozdrawiam również Kasia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podziwiam wasz optymizm. Ja się rozstałam z miłością mojego życia w kwietniu i do tej pory się nie pozbierałam. Może dlatego że mi nie jest obojętne z kim jestem. Może dlatego że oczekuję fajerwerków. A może dlatego że nie potrafię zapomnieć....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Single to osoby przegrane zyciowo ktore sobie do swojej samotnosci dorabiaja filozofie ! moze to równiez wasza wina ze jestescie juz same ? nie pomyslałyscie o tym ? singiel przewaznie w glebi duszy jest osoba sfrustrowaną ktora szuka powodów rozstania u innych tylko nie u siebie , a to bład ! bo prawdziwa miłosc wymaga ogromnych wyrzeczen od obu stron i ten kto tego nie rozumie jest ''niedojrzały'' do milosci , miłosc sie wlasnie sprawdza w najtrudniejszych momentach zycia i dopiero wtedy wychodzi na jaw czy to prawdziwa milosc czy nie . Dzisiejsza miłosc sie przedstawia stereotypowo ,ze bedzie pieknie i rozowo a pieknie to moze byc przez 5 dni a nie cale zycie . Dobrym przykladem rozpadu zwiazku jest jak jedna osoba trafia np. do szpitala a druga wtedy przerazona odchodzi ,czyli wtedy wiadomo ze to zadna miłosc tylko zwiazek interesów ,bo osoba ktora kocha sprawdza sie wlasnie w takim momencie ale do tych spraw musicie podejsc indywidualnie . Nieraz to nie miłosc tylko tzw. zauroczenie ktore waszemu partnerowi przeszlo i tyle ,wiec nie ma sie co zamartwiac bo to nie byla milosc i skoro sie taki zwiazek rozpadł to dobrze . Bo dzis wiele osób myli miłosc z zauroczeniem nawet trwajacym latami a miłosc i zauroczenie to calkiem co innego . Wiec przestancie sie tu zamartwiac i najgorsze co moze byc to wylewac zale na takich forach . Otrzasnijcie sie i szukajcie tej prawdziwej miłosci - nie z pieniedzmi ani złotym bmw ! tylko prawdziwej !.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Elf - nikt tu swoich żali nie wylewa, tak czasami w życiu bywa i nadal uważam że trzeba iść do przodu, ja miałam długi związek, który zakończył się małżeństwem, tylko mój mąż okazał się nie dojrzałym człowiekiem i mnie upokorzył, wierz mi że nie było to żadne zauroczenie. To on mnie zostawił, jak to napisałeś miłość się sprawdza w najtrudniejszych momentach, u nas się nie sprawdziła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czasami w życiu tak bywa,nie zawsze z własnych wyborów i trudno to zrozumieć komuś kto nie doświadczył,...Kasia jeśli masz chęć frylca@wp.pl,35l,tez po rozwodzie i też myślę ,ze trzeba iść do przodu chociaż łatwiej ze wsparciem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale nikt nie mowi ze nie macie racji ! bywa roznie i nie ma az tak jednoznacznej odpowiedzi ! bywa i tak jak piszecie , jest super,jest milosc i małzenstwo itd. i nagle facetowi lub kobiecie odpala mozg i porzuca wszystko . i teraz warto sie zastanowic co sie stało , ano znudzila sie pewnie rutyna dnia codziennego tzw. normalne zycie ale ten problem wiaze sie z '' poziomem intelektu'' , bo jezeli facetowi odpala na widok jakiejs '' laski'' i porzuca wszystko to znaczy ze nie ceni wartosci itd. tylko hormony nim pewnie zadza a na to nic nie pomoze bo w zyciu nikt nie wie jak sie zachowa w danej sytuacji , ładna kobieta,troche wina , czułe słowka i inne srululu i facetowi sie wydaje ze nagle jest macho i takie tam i kicha a inny ma to głeboko w d. reguły nie ma ! niestety od wiekow ! ale i kobiety podobnie reaguja bo skad wiecie jak byscie sie zachowaly ,przeciez hipotetycznie tez mozliwe ze byscie sie pokusily na łozko ! tego nikt nie wie . I pewnie myslicie co teraz zrobic , napewno nie wpadajcie w singlowską samotnosc bo napewno macie szanse na miłosc i dalsze fantastyczne zycie . To co wczesniej napisałem to tylko taka podpowiedz itd ale to nie reguła ani recepta bo na to nie ma zlotego srodka i kazdy przypadek jest indywidualny . Mysle ze jestescie fajne , atrakcyjne i ze wszystko przed wami i ze wspaniała milosc napewno sie znajdzie i nadejdzie , moze w nowym roku 2011. Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy lubicie się malować i dlaczego? (44 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Zmarszczki na czole (131 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Hiszpańska mucha czy ktoś miał do czynienia? (3 odpowiedzi)

Hej. Czy ktoś z Was miał może do czynienia z afrodyzjakiem hiszpańska mucha? Tyle sie o nim pisze...