SPRZEDAM SUKNIE GALAXY 4000 SAMA SPRAWDZ
Do sprzedania mam suknie ślubna francuskiej firmy Farage model Galaxy 4000 w kolorze ECRII z platynową-złotą koronką (ORGINALNA BO CZASEM WIDAĆ PRZERÓBKI), całość w kamieniach Swarovskiego, które przepięknie mienią się w świetle
Jestem jej pierwszą właścicielką (ubrana została tylko raz), stan sukni jest idealny.
Zakupiona w salonie Farage w Gdyni, pod koniec lipca tego roku, koszt nowej sukni z dodatkami to ok. 3tyś zł.
Suknia posiada podpinany tren nie za duży (jest podwiązywany w trzech miejscach i dlatego suknia później ładnie się układa) .
W skład zestawu wchodzi: gorset i dół z dwoma kołami spódnica biodróweczka
Gratis oddam do sukni: bolerko, oraz pokrowiec na suknie oryginalny!
* Gorset sznurowany z przezroczystej koronki posiada regulowaną szerokość, dzięki czemu łatwo go dopasować do ciała.
Istnieje możliwość obejrzenia na miejscu w Gdańsku i przymiarki po wcześniejszym umówieniu się telefonicznie.
Suknia jest bardzo wygodna i lekka,nie sprawiała żadnych problemów podczas zabawy
Gorąco polecam, ponieważ suknia wywarła ogromne wrażenie na gościach i na Panu Młodym:)
Więcej informacji pod nr tel:501-460-658 lub na maile lucynaporeba@wp.pl
Jestem jej pierwszą właścicielką (ubrana została tylko raz), stan sukni jest idealny.
Zakupiona w salonie Farage w Gdyni, pod koniec lipca tego roku, koszt nowej sukni z dodatkami to ok. 3tyś zł.
Suknia posiada podpinany tren nie za duży (jest podwiązywany w trzech miejscach i dlatego suknia później ładnie się układa) .
W skład zestawu wchodzi: gorset i dół z dwoma kołami spódnica biodróweczka
Gratis oddam do sukni: bolerko, oraz pokrowiec na suknie oryginalny!
* Gorset sznurowany z przezroczystej koronki posiada regulowaną szerokość, dzięki czemu łatwo go dopasować do ciała.
Istnieje możliwość obejrzenia na miejscu w Gdańsku i przymiarki po wcześniejszym umówieniu się telefonicznie.
Suknia jest bardzo wygodna i lekka,nie sprawiała żadnych problemów podczas zabawy
Gorąco polecam, ponieważ suknia wywarła ogromne wrażenie na gościach i na Panu Młodym:)
Więcej informacji pod nr tel:501-460-658 lub na maile lucynaporeba@wp.pl