Sala Weselna Poszukiwana :)

Temat dostępny też na forum: Wesele
Kto poleci jakąś fajną restaurację, sale weselną na około 100 osób, w gdańsku lub niedaleko? Ważne jest dla mnie dobre jedzenie (żeby goście nie wyszli głodni), w miarę dużo miejsca do tańczenia i miła obsługa. Wiem, że jest dużo takich wątków na forum ale chciałabym mieć w miarę świeże informacje. Co polecicie? Pomożcie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sala Weselna Poszukiwana :)

Mangat, Sala bankietowa Lublewo- na nich nie ma złych opinii, tylko brak noclegu, nocleg chyba 10 osob.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

http://www.salakielpino.pl Tam jest rewelacyjna kucharka, moi goście byli zszokowani ilością i smakiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

vita Jastrzębia Góra - nad samym morzem, dobra kuchnia+ noclegi

Cedrowy Dworek:)

Ja Lublewa nie polecam, moja rodzina po ostatnim weselu nie była zadowolona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zulawski dworek w grabinie zameczek smaczne i duzo jedzenie obsluga mila szefostwo tym bardziej duzo miejsca mialam wesele tam 31 marca i jestem w pelni zadowolona chcialam sobie dobrac jedzonka aby byli wiecej ale sam szef mk odmowil i mial racje bylo duzo i smacznie niedalo sie tego ogarnac kelberzy mili i bardzo szybko obslugiwali naprawde bylo super jak bys sie zdecydowala to daj adres mail i wysle ci zdjecie

Polecam salę w Domu Kultury vis a vis okrąglaka , sala na 100osób z pełnym wyposażeniem tel.58 553-40-21

Magnat Bojano :) Naprawde polecam!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dworek Oleńka, ta większa sala. Miałam tam wesele i jestem baaardzo zadowolona. Złego słowa nie powiem,wszystko było super:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jeśli trochę dalej to jeszcze polecam Gościniec w Wyczechowie i przy okazji możesz zobaczyć Pod Orłem w K-zach, ale to już dość daleko:)

Ja w Oleńce mam wesele 20 września ;) wierzę,ze wszystko będzie super ! A Wam gratuluję i szczęścia życzę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam salę bankietową Orfeusz w Kłosowie, jedzenie przepyszne, dużo, sala bardzo ładna i przestronna, dostępne pokoje, obsługa sprawna i miła. Mimo, że ok. 30 km od Gdańska to naprawdę warto:)

a ja polecam Zaścianek w Chwaszczynie rewelacja sprawdzcie sami.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam sale Restauracja Gosia w Kielnie - sprawdzona w zeszłym roku, wszyscy Goście zachwyceni smakiem i ilością jedzenia :) a obsługa rewelacyjna :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam ładną sale na 100osób w Domu Kultury "Przymorze". Posiadamy pełne wyposażenie , tel.58553-40-21
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A ja świetnie bawiłam się na swoim weselu w Złotym Stawie ;) jedzonko smaczne i dużo, tak milej obsługi kelnerskiej jeszcze nie spotkałam, sala elegancka z fajnym ogródkiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam:) dziewczyny czy ktoras z Was miała wesele w Goddingu, w namiocie? Zastanawiam sir mocno nad tym miejsce ale planowanych jest 100 osób i nie wiem czy się pomieszczą wszyscy, chętnie też poznam opinie o samej organizacji, jedzeniu itp:)
I jeszcze pytanie o miejsce w podobnym klimacie, tj namiot? Z góry dziękuję za pomoc;)

"nad potokiem "w jelitkowie też mieści się pod namiotem :)

tylko słabo widzę 100 osób w "nad potokiem".
miejsca do tańczenia by już nie było nic a nic

Polecam złoty staw :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

mialam wesele w goddingu 2 tyg temu- polecam, naprawde! SUPER jedzenie, fajna obsluga, klimatycznie i przede wszystkim bardzo pomocna pani manager, a to wazne kedy wyskoczy cos niespodzianego tuz przed slubem:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na ile osob mialas wesele i czy w namiocie? Pozdr

jak dla mnie to tylko Cerdowy Dworek http://cedrowydworek.pl/ - goście cały czas wspominają przepyszne jedzenie - zjedli dosłownie wszystko :) piękne, klimatyczne miejsce :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam Dworek Goscinny http://www.weselegdansk.com/

Dla mnie liczy się tylko Orfeusz Kłosowo i Aura Rębiechowo, z tym że Aura jest tańsza-]

Polecam Aurę w Rębiechowie. 21 września organizowali nam wesele. Jedzenie było pyszne i apetycznie podane, goście bardzo zachwalali- kolega jeszcze następnego dnia dzwonił i się zachwycał (zwłaszcza płonącą szynką). Profesjonalna obsługa, panie kelnerki zaradne i pracowite. Do tego właścicielka sali- pani Małgosia- bardzo życzliwa, otwarta na pomysły nowożeńców i bardzo zaangażowana w organizację każdego wesela. Współpracując z nią czuć, że ona po prostu swoją pracę bardzo lubi, a do tego bardzo profesjonalnie i drobiazgowo podchodzi do sprawy :-)

Hotel Otomin w Otominie. Bajeczna sceneria, pyszne jedzenie i fantastyczna obsługa. POLECAM
www.hotelotomin.pl

Magnat Bojano
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Folwark Dajak w Koleczkowie! W sierpniu organizowałam wesele na ponad 110 osób. Miało być ponad 120 ale jak to zwykle bywa, nie wszyscy goście się pojawili...

Ale co najważniejsze, to właśnie jedzenie i wystrój sali jest chyba najlepszą wizytówką tego miejsca! Jedzenia było mnóstwo, i tak pyszne, że co i rusz podczas posiłków słyszałam odgłosy zachwytu ;) a później każdy gość żegnając się i dziękując za przyjęcie, chwalił wybór miejsca przede wszystkim wspominając jedzenie i obsługę :D

Każdemu życzę takiego wesela!!! :)

Polecam salę w Domu Kultury na Przymorzu z pelnym wyposażeniem
tel 58 553 40 21