Re: Samochód
~Tony Halik
(11 lat temu)
No widze, ze Pani jest jasnowidzem bo nie wie nawet jakim autem ale za to wie, ze paliwo max 20zl., no tak typowa nasza mentalnosc... Ale juz Pani wyjasniam sa samochody co pala 5l ropy, 10l gazu i 40 benzyny czy nadal Pani uwaza, ze paliwo to max 20zl? Dodam jeszcze, ze samochod to nie tylko paliwo, dodam takze,ze pozostale 80 zl to nie tylko 4-5 h spedzone w sobote za te pozostale 80zl to takze np dzien lub dwa dni wczesniej spedzone 2-3 a czasami i 4 h spedzone na czyszczeniu auta. Ja akurat sam woze do slubu, nie mowie tutaj czym itp ale poza tym pracuje normalnie w tygodniu i przykladowo mam 2 zmiane to musze brac urlop zeby auto przygotowac, musze zakupic srodki do czyszczenia/polerowania itd wiec nawet po kosztach za 100zl nigdy bym w tym sie nie wyrobil no chyba, ze ktos lubi pol srodki, auto brudne itd., calkiem nie dawno mialem zapytanie o przewoz i trase okolo 60km w dwie strony,a moje auto akurat pali 35-40 litrow i juz na dzien jak powiedzialem 500 to uslyszalem, ze oszalem bo paliwo to przeciez max 50zl... wiec idac Pani tokiem rozumowania paliwo 20zl, myjnia 20zl, jakies srodki mega budzetowo 20 zl, pozostaje 40 zl za lacznie z przygotowaniem 6-7h to teraz pozostale 40 zl prosze przeliczyc na godziny i jesli taka stawka Pani odpowiada to biore Pania do siebie, prosze sie zmiescic w kosztach w/g Pani stawki i Pani problem jak to Pani zrobi...
7
0