Sopot Jazz 2007

Temat dostępny też na forum: Sopot Jazz 2007
Prezydent Miasta Sopotu oraz Bałtycka Agencja Artystyczna BART zapraszają na czwartą edycję festiwalu SOPOT JAZZ 2007. Podczas poprzednich edycji gośćmi festiwalu byli czołowi polscy muzycy jazzowi m.in. Jan Ptaszyn Wróblewski, Adam Makowicz, Michał Urbaniak, Leszek Możdżer, Urszula Dudziak oraz gwiazdy zagraniczne takie jak Miles Griffith, Branford Marsalis, Kenny Garrett.W tym roku festiwal ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

miernota

Oj Panie i Panowie bardzo słabo w tym roku, nie nazwałbym tego festiwalem, kilka nazwisk z bardzo średniej półki. pierwszy dzień festiwalu solo sir Przemka Dyakowskiego+trio klezmerskiego(az boje sie pomyslec co to jest..) niezly program jak na pierwszy dzień. czemu w Trojmiescie nie mozna zorganizowac porzadnego festiwalu jak naprzyklad w Bielsko-Bialej gdzie wystpia Charles LLoyd , Roscoe Mitchell,Stanko i inni?Trojmiejski jazz umiera,a moze juz dawno umarł?

kapitanie mój, kapitanie

nie przesadzaj, ja chętnie pójdę zobaczyć Agę Zaryan. widziałem ję już wcześniej i bardzo podoba mi się jak ona śpiewa.
a inni, no coż, nie zawsze mozna trafić w gusta wszystkich....

jazz zgasł

niestety,ale kapitan ma racje, to nie powinno nazywać się festiwalem.program jest beznadziejnie słaby. a Ty zobaczyć Agę to możesz na fotce,zaoszczedzisz...

Inne tematy z forum

Nocny Bieg Świętojański z Decathlon (8 odpowiedzi)

W nocy z 20 na 21 czerwca, odbędzie się Nocny Bieg Świętojański. Impreza ta będzie drugą z cyklu...

Santander Letnie Brzmienia 2025 (3 odpowiedzi)

Letnie Brzmienia powracają do Gdańska! Już 22-23 sierpnia 2025 roku Trójmiasto ponownie stanie...

Kombii Akustycznie - The Best Of (4 odpowiedzi)

Zespół Kombii z Grzegorzem Skawińskim na czele przygotował dla swoich fanów coś wyjątkowego....