Spacer z psem

Mam na imię Ewa i mam 26 lat. Mój przyjaciel to 10letni pies a'la cocker spaniel angielski maści czarnej. Szukamy chętnych na wspólne spacery. Mieszkamy w Gdyni, ale w grę wchodzi także Sopot. Zapraszamy gorąco. Mój nr gg #2909804
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Spacer z psem

Gdynianka napisał(a):

> Mam na imię Ewa i mam 26 lat. Mój przyjaciel to 10letni pies
> a'la cocker spaniel angielski maści czarnej. Szukamy chętnych
> na wspólne spacery. Mieszkamy w Gdyni, ale w grę wchodzi także
> Sopot. Zapraszamy gorąco. Mój nr gg #2909804
Witaj ,jestem duzo starsza od Ciebie,ale tez lubie chodzic na spaceru z psem,szczegolnie plaza.Moj wiek pewnie Cie odstraszy,ale samotny spacer to cos cholernie smutnego.Moj psiak to pudlo podobny,wesoly nie agresywny.Jestem zdziwiona,ze nikt nie podjalTwoich zaprosin,pozdro.majka.

jak juz pisałam ja jestem chetna ale jeszcze troszke bo moje uparte maleństwo ciezko chodzi na smyczy i chce biec za kazdym napokanym człowiekiem:/ jak mu troche przejdzie to od razu daje znak:))))

Nie znam Twojego wieku, ale jeśli o mnie chodzi mi to nie przeszkadza. Jeśli jesteś chętna na spacer z małolatą, to zapraszam. ewakwiatek@wp.pl

Mam teraz problem z gg ale prosze odezwij sie na email monia64@wp.pl lub gg 1030547. Jestem chetna.

hej, moze zorganizujemy jakis wspolny sppaer wieksza grupa?

ja co prawda bez psa, ale na spacery b. chetnie, jezeli bylaby wieksza grypa, tym chetniej:)

Witam.
Bardzo niedawno powstał portal www.dogmeetdog.pl dzięki któremu można właśnie skrzyknąć większą grupę z okolicy na spacery z psami :) inne miasta maja już tam swoja reprezentację, więc zapraszam może wam też ten adres się przyda.

Inne tematy z forum

Białe tango (287 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4