Specgrom

Witam powiem wam tak SPECGROM jest ogólnie dobra firma sam u nich pracuje obstawiamy masówki nie narzekam umawiamy sie w danym terminie i terenie obstawy przywożone sa umundurowania i stawki tez niczego sobie polecem .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: Specgrom

Cześć. Też pracuje w tej firmie na imprezach , kasa jest na czas, płacą dobrze, umundurowanie też niczego sobie i ludzie oki. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Kasa jest na czas? OD KIEDY?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kasa na czas ?! Ją i 5 moich znajomych nie dostalismy do dziś pieniędzy za imprezy masowe które były w większości w sierpniu ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

O tym właśnie mówię. To jest żenada, jak można czekać na pieniądze prawie pół roku. Człowiek jak głupi j***ł nocki a kasy jak nie było tak nie ma. Atmosfera w pracy może i fajna, ale niestety to tylko robienie dobrej miny do złej gry.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To kłamstwo z tą kasą!!!!!!!!!!!!!
nigdy nie płacą w terminie. Na pieniążki trzeba czekać miesiącami. Pracowałem u nich i to był błąd. Szkoda nerwów
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

"niczego sobie" tzn jakie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tzn 9,50 zł za godzinę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pozytywy to tylko od tych co siedzą przy korycie a z ludźmi się nie liczą. Sami sobie piszą dobre opinie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy ktoś wie ile jeszcze będziemy czekać na marne pare stówek?!?! Piąty miesiąc leci i nadal nic nie wiadomo?!?!?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kasy nie płacą, telefonów nie odbierają, w biurze ich nie ma...!? Pewnie zwiną interes i założą nową firmę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przestali odbierać telefon. Najgorsze jest to, że nie mam w chwili obecnej możliwości podjechania do nich. Jedno wielkie bagno...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Naprawdę nikt nic nie wie? Przecież tam było kilkadziesiąt ludzi...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Owszem było i pouciekało do innych firm tak bywa jak na czas nie płacą,telefonów też nie zdbierają
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla zainteresowanych świeże informacje:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,355575,0,0
Niestety szansa na odzyskanie kasy marna, dzwoniąc do firmy kilka dni temu dowiedziałem się, że "nic nie wiadomo na temat wypłat". Stronę internetową można powiedzieć, że już zamknęli, bo co innego może znaczyć "przerwa techniczna" w obecnej sytuacji. Jednym słowem frajerstwo totalne... Mam cichą nadzieję, że uda się tą sprawę nagłośnić. Pół roku mija, a szefostwo dalej traktuje ludzi jak ścierwo nie podając żadnej informacji. Rygor podczas pracy na stanowisku "ciecia" był na takim poziomie, jak w żadnej innej firmie ochroniarskiej. Wstydziłbym się tak traktować pracowników będąc taką szują.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz się pojawiło ogłoszenie firmy M2 !!! Gdynia,ul.Żniwna 45 !!!Zmienili nazwę,czy to spółka-córka ??? Ogólnie potwierdzam,KICHA!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pojawiło się ogłoszenie tej firmy? Jak płacą na chwilę obecną? I jakie obiekty ochraniają?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam pytanie, ale nie złośliwe, bez podtekstów, proszę o odpowiedź.
W "ochronie" można sobie dorobić czasami, jest to dobra opcja zarobku dla niektórych..., ale czym kierują się młode, energiczne osoby bez większych problemów zdrowotnych, sprawne fizycznie i intelektualnie decydując się na pracę w ochronie za psie pieniądze? Naprawdę nie mogliście znaleźć lepiej płatnej pracy czy jesteście cieciami z powołania?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Frajerstwo, co z pieniędzmi. Pan szefunio wozi niezłym autkiem a dla ludzi nie ma pieniędzy od 8 miesięcy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze miesiąc temu obiecywali, że pieniądze na pewno odzyskamy, a teraz już telefony polikwidowane i zero kontaktu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...