chetni na pilke nozna (1) witam szukam chetnych na pilke nozna , wiecej informacji na gg 5511737 lub... loki tenis ziemny, amatorski, najchetnej okolice Zabianki (1) Poszukuje partnerki, ewentualnie partnera, do systematycznej gry. Najchetniej... Iw nordic walking wejherowo (1) szukam kogos kto nauczylby mni chodzic z kijkami pozdrawiam ewa
Pub do oglądanie meczy w 3mieście (6) Znacie jakieś fajne puby do oglądania meczy na żywo? Byłem 2 razy w Ulu w... GJ Dobra siłownia w Sopocie lub Gdyni??? (1) Witam Jestem tu nowy i proszę o pomoc w znalezieniu dobrej a zarazem nie... Niko Dobra siłownia wg was w Sopocie lub Gdyni??? (1) Witam Jestem tu świeży, szukam dobrej siłowni stosunek jakości do ceny. W... Niko Arka 25 maja 2011 (3) mam ogromną ochotę wybrać się na mecz ;) Arka-Legia w środę 25 maja 2011 o... Monika Amatorska Druzyna pilki noznej (2) szukamy chetnych do trenowania pilki noznej, zapraszamy na nasza stronke... loki Piłka Puma z podpisami piłkarzy LECHIA GDAŃSK !!! (1) zapraszam:... marecki wszyscy w poniedziałek na ŻÓŁTO (1) Fanklub APG zwraca się z prośbą do wszystkich Kibiców Asseco Prokomu Gdynia... PROKOM rolki rekreacyjnie! (14) Witam Jezdze rekreacyjnie na rolkach trasa wrzeszcz-brzezno,jelitkowo po... pearll28 wypożyczyć rolki (3) Czy można gdzieś wypożyczyć rolki? Chciaiłbym spróbować pojeździc na rolkach... stu kogoś do biegania na Orunii Górnej :) (2) kogoś do biegania na Orunii Górnej :) Witam. tak jak w temacie, przecież... Patrycja Tor off-road Gniewino Pomorskie (1) Nowy tor w Gniewinie(Pomorskie koło Wejherowa).Pojezdzic mogąwszyscy... Off-road Gniewino tenis stołowy (1) Witam, zapraszamy do gry w tenisa stołowego w UKS SKOCZEK SOPOT. Zajęcia 5... Jarek Tennis.Szukam sparringa!!!!!!! (1) Szukam sparinga do gry w TENIS z WYSOKIM POZIOMEM .Lepej zawodnikow.... OLEG bramkarz do pilkarskiej amatorskiej druzyny potrzebny (1) tak jak w temacie pilnie potrzebujemy bramkarza, moje gg 5511737 mail... loki Poszukuję chętnych do gry w siatkówkę (8) Poszukuję chętnych do gry w siatkówkę Poszukuję 2 chętnych osób, które... Paweł Piłka nożna (2) Witam, Jestem totalnym amatorem ale uwielbiam grać w piłe i szukam ludzi... Maciek Piłka nożna weekendy (1) Dołączę do jakiejś grupy grającej regularnie w weekendy w piłkę nożną (na... Tomek