MARTENSY (1) sprzedam martensy nowe czarne...klasyczne wysokie....rozmiar angielska 6 cena... martuska II runda UKSów (5) 8 maja są zawody jak w temacie. Mój problem polega na tym, że nie wiem gdzie... Drew AEROBIK/FITNESS (1) Zapraszamy do sekcji FITNESS/AEROBIK w klubie osiedlowym Piastuś, ul.... m:-)
aerobik w okolicach Niedźwiednika (3) ??możecie coś polecić??? AAAAAAANN pilka nozna dla dziewczyny (1) Hej, witam. Czy wiadomo cos Wam gdzie nastolatka moze grac w pilke nozna?... joux Oboz kondycyjno wypoczynkowy sporty walki Mazury 2006 (1) Zapraszamy na oboz kondycyjno- wypoczynkowy w Krutyni na Mazurach.... Madziulek16A III Malinowe Marsze 2006 (1) Chciałem Wszystkich zaprosić na III Imprezę na Orientację "Malinowe Marsze... Maliniak InO w GDYNI na KWIETNIU: 8.04.06 HATIFNAT, 17.04.06 MATRIX (2) Witam wszystkich serdeczie W imieniu własnym i organizatorów mam zaszczyt... szczurek II MnO MALInO 2006 (1) Chciałem Wszystkich zaprosić na II Marsze na Orientację "MALInO 2006", które... Maliniak Aquaaerobik (2) Organizuję zajęcia z Aquaaerobiku w Gdańsku Suchaninie. Zajęcia w piątki... przemulo LABRADORKI...Sprzedam Śliczne Labradorki!! (1) Sprzedam śliczne szczeniaczki labradora,biszkoptowe jasne.Po doskonalych... KapitanPrawus Po Spiro (9) Podsumowując było ciekawie :) nazwiedzałem się tyle że moge pisać przewodnik... diablo Pomorze Seahawks - Druzyna Futbolu Amerykanskiego (1) Jeśli jesteś ciekaw nowych wrażeń i doświadczeń, a może od dawna... Seahawks AEROBIK (4) witam, jeżeli są zainteresowane panie do ćwiczen kształtujacych, jeżeli jest... Dorcia PPG 2006 TZ (1) !!! UWAGA !!! Aktualny ranking (tzn. po 4 Rundzie Pucharu) Pucharu Pomorza... Maliniak H31 (5) Kto się wybiera? Drew weekend majowy (5) Czy ktoś ma jakieś informacje o imprezach "na orientację" w długi weekend... K. Kajakiem na orientację (4) Kiedyś Żabi Kruk organizował taką imprezę. Czy ktoś się orientuje czy... Mickey gimnastyka w ciąży (3) Gdzie w Trójmieście (najlepiej w Gdańsku) można zapisać się na zajęcia... KamilaS jogging- Siedlce i okolice (1) witam, całkiem niedawno przeprowadziłam się w okolice Siedlec i cały czas... aguska