kupie/sprzedam La sposa Salisbury (1) Do lipca 2007 odkupie suknie LA SPOSA model Salisbury... musztarda sprzedam suknie Mariees de Paris (1) Witam, Mam do sprzedania suknię na bardzo szczupłą dziewczynę. Suknia:... AnaKow Sprzedam suknie (2) Sprzedam w lipcu sukienke szyta na wzor Galaxy 4000 koloru białego, rozmiar... mg_2007
Sprzedam suknię (20) Sprzedam piękną suknię ślubną szytą w salonie E-still, na wzrost 164cm.Suknia... editek sprzedam suknie Cymbeline Racine (21) Piękna i oryginalna suknia ślubna francuskiej firmy Cymbeline Paris, model... ewikka ~~sprzedam kamizelkę + musznik~~ (9) Mam do sprzedania kamizelkę i musznik, kupioną w salonie Sunset Suits w... ~~Szura~~ Sprzedam piękną suknię (1) http://img149.imageshack.us/img149/7523/331vn5.jpg... monia24 Sprzedam garnitur (13) Sprzedam garnitur męsk, nowy, Armaniego rozmiar 52 (oryginalny - kupowaliśmy... Frankozja sprzedam DOLORES (17) Witam, Mam do sprzedania suknię na bardzo szczupłą dziewczynę. Suknia:... AnaKow Sprzedam suknię ślubną (1) Witam wszystkich, mam do sprzedania piękną białą suknię, oczywiście cena jest... krygi sprzedam suknie (5) Witam, mam do sprzedania suknię rozmiar 42 zdjęcia wyślę zainteresowanym na... dorciawie Sprzedam kamizelke ecru (26) Sprzedam komplet slubna kamizelke + fular + husteczke w kolorze ecru firmy... mystic SPRZEDAM WELON:) (30) mam do sprzedania welon ok 2 m typ mgielka kolor ecru ,na krotszej czesci... mystic SPRZEDAM SUKNIĘ AGORA!!!!! (7) http://allegro.pl/item179740722_niepowtarzalna_suknia_slubna_agora_.html pomponik sprzedam suknię po 7 LIPCA (6) Po 7 lipca 2007 r. będę miała do sprzedania jednoczęściową, elegancką suknię... ania_281 sprzedam suknię po 25.08 (7) Witam wszystkie forumowiczki.Bedę miała do sprzedania suknię z salonu... Mała23 niebieska podwiązka- sprzedam lub na coś zamienię (12) podwiązka właśnie doszła pocztą, dostałam ją razem z welonem z lanetti jako... karen poduszeczka na obraczki-sprzedam (21) mam poduszke serduszko bialo niebieska zaintersowanym wysle @ prosze tylko... Yaira Sprzedam suknie ślubną (3) HEJ, Sprzedam suknię ślubną firmy Margarett - dwuczęściowa (gorset z modelu... Aguszka Sprzedam suknię Papilio Arina (23) Sprzedam oryginalną i niestardandową sukienkę firmy papilio model Arina z... Marta1