Przepiękna i orginalan suknia-SPRZEDAM (1) Suknia z kolekcji 2006 Urszuli Mateji. Suknia została zamówiona w salonie... Kama79 Sprzedam suknię ślubną zakupioną w salonie MARIETTA (1) Sprzedam suknię ślubną. Jestem pierwszą właścicielką.Suknia zakupiona w... agnieszka06 sprzedam dekoracje (2) Dziewczyny zostało mi, może komuś się przyda na salę weselną: - stelaż... Karolinka 29
Sprzedam swoją suknię (1) Witam wszystkie przyszła Panny Młode. Ten piękny dzień już minął i pozostała... justyś sprzedam sukienke (3) Sprzedam sukienke - fotki w watku: teraz ja - 16 wrzesnia :)) z powodu... MałaMi Sprzedam suknię ślubną:) (6) Sprzedam suknię, kupiona nowa w salonie, użyta oczywiście tylko raz, bardzo... mmm-82 sprzedam poduszeczkę na obrączki (7) sprzedam poduszeczkę na obrączki... PATI134 SPRZEDAM SUKNIE Z SALONU AGNES (10) Sprzedam śnieznobiała suknię z salonu Agnes z kolecji 2006 r , model 1474... iw Buty ślubne białe 38 sprzedam (1) Sprzedam buty ślubne, rozmiar 38, białe-satynowe, wysokość obcasa 8cm. Proszę... Rina sprzedam bizuterie (1) Sprzedam piekny srebrny wisiorek z cyrkoniami w tym stylu, nowiutki, cena 15... kitti sprzedam garnitur slubny (1) Garnitur http://img111.imageshack.us/img111/8233/2nt7.jpg kitti SPRZEDAM DEMETRIOS 850 R. 36 (14) Sprzedam oryginalną suknię ślubną Demetrios model 850, która została... wicca sprzedam kamizelke ecru (3) Sprzedam komplet slubna kamizelke + fular + husteczke w kolorze ecru firmy... mystic ZAPROSZENIA-sprzedam (19) mam do sprzedania 29 szt.zaproszenia ktore po wyjeciu wkladki znajdujacej sie... mystic sprzedam biały welon (7) Jak w temacie, welon jest dwu warstwowy, typu mgiełka, żadnych lamówek i... JolaJola bordowy musznik sprzedam (3) sprzedam :) musznik jest nowy, nie jest jednolicie bordowy, ma delikatny wzór... JolaJola sprzedam futerko narzutke... (21) Generalnie to jest ono bezrozmiarowe..oto fotki... Yaira Sprzedam przepiekna suknie Diament Urszuli Mateji+ gratisy (38) Jak w temacie. Suknia w rzeczywistosci wyglada duzo atrakcyjniej niz na... kociak9 sprzedam suknie dla wysokiej Od 170 do 180cm (3) mam 180 wzrostu i sukienka była dla mnie idealna.Dla dziewczyn od 170 mozna... gosia123 sprzedam wode Hugo Boss (3) Sprzedam wode toaletowa Hugo Boss Woman 75 ml spray Dostalam go w... kitti