Sprzedam wózek renomowanej firmy Bebecar wraz z dodatkami.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Sprzedam
Cześć dziewczyny! (i chłopaki ;))

Mam do sprzedania wózek renomowanej firmy Bebecar, model Racer AT. Wózek jak widać trójkołowy, b. funkcjonalny, świetnie się sprawdzał nie tylko w mieście ale i w trudnym terenie, jest fajnym rozwiązaniem dla osób, które lubią aktywnie spędzać czas.

Gondolka jest bardzo przestronna, z wyściółką z bawełny (można prać w 30 st. C), zagłówek regulowany sprawdzi się na pewno na każdym etapie rozwoju malucha. Na początkowym etapie przydadzą się na pewno chowane uchwyty do przenoszenia (gondolka jest zdejmowana i służyła nam także jako kołyska). Tkaniny z zewnątrz gondoli są nieprzemakalne, w razie czego jednak można założyć folię ochronną przy większej niepogodzie.

Spacerówka także bardzo duża (mimo, że wózek wcale nie jest ciężki) i można ją montować przodem lub tyłem do k. jazdy. Świetnie się wjeżdża/zjeżdża po schodach. Oparcie jest regulowane, podobnie jak podnóżek. Wózek posiada 5 stopniowe pasy bezpieczeństwa, pałąk w spacerówce jest regulowany i można go wyjąć, co na pewno ułatwi sadzanie czy wchodzenie maluchowi w późniejszym okresie. Tapicerka łatwa do utrzymania w czystości – także można prać w pralce. Do spacerówki można zamontować budkę (daszek) a także na chłodniejsze dni pokrowiec na nogi (budka i osłonka na nóżki jest uniwersalna i pasuje także do gondoli – praktyczne rozwiązanie).

Wózek lekki (aluminiowa konstrukcja), bardzo łatwo się składa (bez problemu zmieści się nawet do małego auta), ma pompowane koła oraz przedni hamulec (przydany przy zjazdach ze stromych górek). Rączka ma kilka regulacji wysokości, pod wózkiem spory kosz na zakupy.

Wózek jest używany (zwykła, codzienna eksploatacja). Nie posiada żadnych uszkodzeń i wad uniemożliwiających użytkowanie. Stan wózka oddają zdjęcia (robione niedawno). Dodatkowo w komplecie dorzucamy fotelik samochodowy (także firmy Bebecar, z daszkiem i osłoną na nóżki) oraz parasolkę do wózka gratis. Preferujemy odbiór osobisty (Wejherowo, ewentualnie Gdynia). W momencie zakupu cena wózka wynosiła grubo ponad 2000 zł za sam wózek.

Cena wózka 650 zł do drobnej negocjacji. Dobra cena za taki komplet!

Poniżej link do zdjęc wózeczka.

http://picasaweb.google.pl/katarzynaslowi/Wozeczek?feat=directlink
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam wózek renomowanej firmy Bebecar wraz z dodatkami.

up up :)

Po rozmowie z męzem, wyszło, że chcemy 500 zł.

up up

czy istnieje możliwość zakupu samego fotelika i parasolki? albo tylko fotelika? Czy można go wpiąć w dowolny stelaż wózka bebecar?
z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

hej,
500zl za taki fajny wozek i fotelik??? to przestepstwo!!! za niska cena! ;-]
tez mam Bebecara fotelik (taki sam, ale w innej kolorystyce) i wozek, ale inny model i pomimo ze juz ma okolo 8 lat to jest tak dobry i malo zniszczony ze chetnie bym jezdzila na okraglo :) tyle ze moj synek juz ma nowa spacerowke, bo z gondoli juz wyrosl...
ale pozwole sobie odpowiedziec na pytanie Anety, fotelik jesli ma takie specjalne adaptery to pasuje do kazdego stelaza wozka Bebecar..
POLECAM TA MARKE !!! ;))))

Też polecam bo miałam. Niestety (albo stety dla odkupujących) bebecary nie są tak modne jaki inne wózki. Miałam bebecara po 3 dzieciach,młody był czwarty a przy kolejnym też mi posłuży.

No dziewczyny, ciesze sie, ze macie takie opinie :)

Zapomniało mi się, że go jeszcze mam :) Aktualne jakby co :)

hoop :)