Stawki za prace

Jakieś kpiny sobie robią kolesie w budowlance stawki poniżej pasa niech sami dymają za 6-10zł ...........Sprzątaczka ma tyle co za frajerstwo u nas się szerzy . Patrzą jak wydymać i wydoić nas
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Stawki za prace

przy takich stawkach, to nawet na opląty nie starczy. Wymagań ia jak diabli, a stawki śmieszne i to w dodatku umowa-zlecenie...żałosne..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Stawki za prace 5h nie mylic 5 funtów

sprzątaczki i kasjerki maja 5 taka h pracodawca proponujący taką stawkę powinien być karany z urzędu to nawet nie jest najniższa krajowa. Sprzątaczka to najbardziej poniżająca i upodlająca praca kasjerki tez trzeba szczerzyć zęby do klienta czasami do buraka o odpowiedzialności finansowej nie wspomnę .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Stawki za prace 5h nie mylic 5 funtów

odpowiedzialnosc finansowa we wszelkiego rodzaju supermarketach w porowaniu do odpowiedzialnosci w mennicach, kantorach i tym podobnych instytucjach to jest nic...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...