Stłuczka na żelaznej z udziałem auta rozworzącym pieczywo 22.12.12 prosze świadków o pomoc

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta Motoryzacja
Witam w sobote 22.12.12 na ulicy żelaznej okolo 5 nad ranem samochód rozworzący pieczywo rozwalił mi auto i uciekł,osoby widzące to zdarzenie proszę o jakieś info z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Stłuczka na żelaznej z udziałem auta rozworzącym pieczywo 22.12.12 prosze świadków o pomoc

Nawet nie widziałeś co na budzie było napisane ?Jaka piekarnia?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Stłuczka na żelaznej z udziałem auta rozworzącym pieczywo 22.12.12 prosze świadków o pomoc

mam swiadka ktory jest przekonany ze byl to bochen,wiadomo mial bym dwoch swiadkow bylo by lepiej.Kierowca z bochna twierdzi ze to nie on
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ślady na nim zostały jakieś?....może został na nim Twój lakier...jak tak to policja i próbka do ekspertyzy do potwierdzenia czy to lakier z Twojego auta...jak tak to masz pozamiatane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Próbka do analizy.. się filmów chyba za dużo ogląda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak,tak. Takie dochodzenia to tylko na filmach.
Za to nasza policja w takich przypadkach nic nie może. Jedynie mandaty karne wypisywać.
Kiedyś miałem podobne zdarzenie. Skończyło się tylko głupią i niepotrzebną dyskusją na policji w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla chcącego nic trudnego....a jak prowadziłeś głupią dyskusję, więc chyba niczemu nie powinieneś się dziwić :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Transport, przeprowadzki (44 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html