Sukienka do cywilnego.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
To znowu ja.Poruszałam już temat ślubu cywilnego,ale wyniknęła dziwna sytuacja i prawdopodobnie będę brała ślub we wrześniu,a nie za rok (kaprys mojego chłopaka)i jestem ciekawa czy ktoś wie gdzie w Gdyni są godne polecenia salony z sukienkami do cywilnego,albo jakieś dobre krawcowe.I jak któraś z was wie jaki jest koszt takiej sukienki.Taki sam jak normalnej do kościelnego?Nie mam bladego pojęcia więc się pytam.Jak ktoś może ma fotki sukienek do cywilnego to baaaardzo proszę o przesłanie mi na maila nefretete-arry@wp.pl.Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sukienka do cywilnego.

alez wy niektore kobiety jestescie ulegle!!
hihi
spelniac kaprysy "chlopakow" - smiechu warte!

słuchaj , a moze zrob tak : wybierz sobie w jakim kolorze chcesz miec suknie ,czy bordowa ,czerwona czy jakąś inną , i idz i uszyj sobie cos na podobe koscielnego , no ale w kolorze innym niz biel .Widziałam takie piekne sukienki do ślubu cywilnego w katalogach ,,Madonny"
w sumie nic Ci nie doradziłam moja wypowiedzia , no ale musiałam cos napisać .
pozdrawiam :)

I tak dziękuję ;)

Najlepiej wpadnij do urzędu w sobotę i popatrz na inne pary!
I oglądnij sobie fotki z poprzednich ślubów!
Będziesz miała rozeznanie.

Pytałaś gdzie są w Gdyni piękne sukienki. A więc tak: Skrzyżowanie ulic Świętojaskiej i Armii Krajowej, na jednym rogu jest Kościół NMP a na drugim rogu kiedyś był Morgan. Gdy skierujesz się w stronę Teatru Muzycznego miniesz jubilera a zaraz za nim są dwa najlepsze w Gdyni butiki w których dostaniesz taką sukienę że wszystkich gości rzucisz na kolana. Piękne suknie balowe i niebalowe... ach rozmarzyłam się :)
Pozdrawiam Abra

polecam forum www.gimbla.pl i garderobę panny młodej