Sylwester 2007/2008

Temat dostępny też na forum: Sylwester 2007/2008
Sylwester 2007/200831.12.2007 godz. 21.00Podróż po smakach i aromatachprzy dżwiękach największych światowychprzebojów !!!oprawa muzyczna DJMenuAPERITIFKoktajl noworocznyNA POWITANIEGrillowany karczoch podany z krewetką w sosie z sera pleśniowego, ułożony na grzancePRZYSTAWKARostbef marynowany w czerwonym winie i jarzynach, pieczony po angielsku,ułożony na sałatce ziemniaczanej i rozmaitych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwester

Jedzonko bardzo dobre, muzyka bardzo fajna, wystrój bardzo elegancki i wieczór spędziłam z bliskimi, podsumowanie: jakbym co roku tak spędzała tą noc byłabym bardzo zadowolona :-).

super!
sylwester byl naprawde udany. kelnerki/rzy niesamowicie zoranizowani, uprzejmi i usmiechnieci. brawo dla kucharza! Ja sam gotuje, ale dania tutaj, palce lizac! wszystko bylo mistrzostwem swiata. gdy usiedlismy do stolu i zobaczylem starter to zdebialem. tym czyms mam sie najejsc? i tak bylo raz, drugi, trzeci ... a potem to juz na jedzenie patrzec nie moglem.
a po polnocy szwedzki stol...
nie bede opisywac menu bo szkoda czasu.
nawet polowy nie sprobowalem :(
gratuluje.
z pewnoscia bede tu goscil niejeden raz :)
pozdrawiam

Inne tematy z forum

Live Tribute Act To Rammstein (4 odpowiedzi)

Czy jesteś gotowy na uderzenie? Feuerwasser: Live Tribute Act To Rammstein"Du Hast", "Sonne",...

Świat Automobilów (7 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkową serię Motoryzacyjnych Śród, podczas których co tydzień prezentować...

Pizza Forum (3 odpowiedzi)

Pizza Forum to idea mająca na celu przekazanie profesjonalnej wiedzy dotyczącej biznesu...