Sylwester Rowerowy

miałby ktoś z was ochotę spędzić Sylwestra na dwóch kółkach?
czekam na propozycję :-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Sylwester Rowerowy

Weszłam własnie na to forum, zeby założyć wątek o tym samym tytule :)
Masz na myśli wspólną jazdę i do domu czy takze opcję wspolnego noclegu w jakimś punkcie docelowym ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

może być również opcja wspólnego noclegu, byle by na rowerze, byle by się chętni znaleźli, a punkt docelowy spotkania na pewno gdzieś w trójmieście, i żeby było to gdzieś gdzie łatwo trafić bez błądzenia :-)
dla mnie nie stanowi problem zeby dojechać, osobiście jestem z Gdyni ale mogę i do Gdańska dojechać, jest nas już dwóch :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

myślę, że byłoby miło gdziś dojechać, do jakiegoś ciepłego miejsca docelowego - jeśli w Trojmiescie, to w sumie bez noclegu.

a wiec obserwujemy i czekamy na rozwój wątku :)

*poprawka - dwoje ;)

Podoba mi sie ten pomysl, kto wie, moze jednak w Sylwestra bede mial wolne /ewentualna opieka nad wnuczkiem/ i stawie sie w pelnym rynsztunku, nie mylic z rynsztokiem... Jesli wszysko sie powiedze... stawie sie na umowionym miejscu. Bede solo.

Ja już jednego sylwestra rowerowego mam za sobą. Oj była to wtedy nie zła ekstrema mróz , śnieg i woda zamrazjąca w i bidonach i zimowy i jednocześnie nocny rekord odległości. Jęśli zaprponujesz jakąś łagodną traskę po utwardzonych drogach bez błota to może kto wie pozdrawiam

czekamy na propozycje :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pisząc "czekamy na propozycje" tak naprawde liczycie na innych.Zero zaangażowania i własnej kreatywności.

Może któs coś wymyśli,ja sie podepne i spędze klawo sylwka... to chyba nie tak powinno działać.
Zakładając temat fajnie byłoby już coś "naszkicować".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

No wlasnie, "wszyscy mnie znaja", czekamy na jakies propozycje...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Najlepiej coś naszkicować jakąś zabawę w sylwka z fajną laską a nie z bikiem:)))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Popieram, ZDECYDOWANIE popieram !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

..... ja wiedziałem,ze tak będzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Gdzie kupić rower? (26 odpowiedzi)

Cześć! Szukam jakiegoś sklepy w Trójmieście, gdzie mógłbym kupić dobry rower po niewygórowanej...