Sylwester

Temat dostępny też na forum: Sylwester
Karczma Trzy DębyZapraszamy Państwa do naszej Karczmy na Sylwestra,proponujemy szampańską zabawę oraz pyszne potrawy.Zaczynamy o godzinie 20:00 – koniec zabawy o godzinie 04:00Na powitanie zaprosimy państwa na gorącą kolację, na którą składają się:Barszcz czysty z pasztecikiemRolada ze schabu nadziewana ziołami podana z sosemPieczeń w sosie własnymZiemniaki gotowaneBukiet surówekLampka ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dania

Jeżeli nie zmieniono kucharza to żadne danie nie jest tym czym powinno być.

sylwester

witajcie bawiłem sie na zabawie Sylwestrowej rok temu było super dobre jedzenie obsługa tez fajna i świetny Dj . W tym roku też tam idę polecam

Sylwester 2007/2008

Bawiłem się na imprezie sylwestrowej 2007/2008.
Impreza przednia, jedzenie b. dobre i bardzo obficie, muza średnia, organizacja per-fekt.

sylwester

tez byłam ze swoja paczką było super jedzenie ok dj grał właściwą muzę fajny klimat

sylwester

to była świetna imprezka wybawiłem się najadłem no i wy....... wielkie dzięki dla kelnerki za świetną obsługę naszego stołu i dj za zagranie Moich ulubionych kawałków tylko trochę brakowało na salach wystroju może jakieś kolorowe lampki

Inne tematy z forum

Festiwal Remcon 2026 (21 odpowiedzi)

Remcon 2026 powraca do Was z podwójną siłą, jeszcze większy! Widzimy się 13-15 lutego 2026 w...

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (7 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

Mecz Gwiazd 3LK (3 odpowiedzi)

Koszykarskie emocje, ekstraklasowi trenerzy i prawdziwe widowisko - Mecz Gwiazd 3LK 2026 już w...