Szlifierzy

Często spotykam ogłoszenia na szlifierzy do stoczni itp.ale rozwala mnie to 5 letnie doświadczenie:)
Może ktoś z was pracował na tym stanowisku i wie czy to tylko dodatek biurokraty do ogłoszenia ;) Czy faktycznie wymóg konieczny.Nie jestem z Gdańska ale sporo pracowałem w budownictwie i produkcji ,zastanawia mnie od kiedy to szlifowanie jest tak skomplikowane by wymagać 5 letniej praktyki:)
Jeśli ktoś z was pracuje/ował w tym zawodzie to prosiłbym też o polecenie jakieś firmy w której robił lub słyszał od znajomych że wypłacalni bo widzę że krzaków nie brakuje.I ile można tam zarobić.
I proszę krzykaczy nie pisać mi że moge zadzwonić itp(bez was to wiem) nie po to jest to forum.
Na telefon każdy jest super miły, firma niesamowita a kierownik jak matka(na rozmowie też) ale osoby po 30tym roku życia już wiedzą że dalej jest mniej przyjaznie więc lepiej popytać ludzie którzy mają doświadczenie ;)
Budowlankę a raczej wykończenia przerobiłem przez ostatnie kilka miesięcy i Gdańsk nie różni się pod tym względem od mazowieckiego
pełno cwaniaków i oszustów.Więc skoro już jestem rzut beretem od sławnych Pomorskich stoczni to proszę Pomorzan o wybór tej odpowiedniej spółki ;)
Lat 30 elektromechanik(bez praktyki w zawodzie) ALE SZLIFOWAĆ UMIEM ;)
No ewentualnie jakieś inne trudne prace na stoczni też biorę pod uwagę byle by mieli robotę na 12m w roku:) (może być ciężko,w stresie i szkodliwym)bezrobocie uczy brać co dają:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szlifierzy

NIE JEDEN MYŚLI ŻE "SZLIFOWAĆ UMIEM"...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szlifierzy

sprobuj w sunreef -stocznia jachtowa w gdansku,mozna tam zarobic z nadgodzinami okolo 4ki niezaleznie od tego co tu ludzie smaruja na forum.Tylko musisz uzbroic sie w cierpliwosc ,bo na poczatku przez 2 miesiace jest zlecenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Tani prąd (3 odpowiedzi)

Hej Czy ktoś wie, od jakiego operatora najlepiej kupować prąd w Rumi? Chodzi o prad dla firmy. Wg...

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (5 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...