T.Deker

Był ktoś na rozmowie lub pracował w T.Deker na Przymorzy? Widzę, że ciągle dodają ogłoszenie na stanowisko baristy i zastanawiam się czemu. Czy warto starać się tam o pracę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: T.Deker

No śmiesznie tam jest :D szukaja naiwnych !!!

Skoro ogłoszenie jest zamieszczane często, to może warto się zastanowić dlaczego ludzie odchodzą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tacy pracodawcy którzy mają wszystko nie zastanawiają się nad tym czemu pracownik odchodzi( płacą grosze,żeby nie było,że nie płacą !!!)

może warto zadać takie pytanie p. właścicielce na rozmowie kwalifikacyjnej...proste rozwiązania są chyba najlepsze ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zauważcie w jakim przedziale wiekowym są osoby, które tam pracują. studentki, które szukają pracy dorywczej. a studia się kiedyś kończy, co za tym idzie - zmienia się pracę na taką w zawodzie.
och ludzie, ludzie..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracują tez osoby po studiach.
Praca jak praca, czegoś od pracowników trzeba wymagać- jeśli nie potrafią sprostać oczekiwaniom pracodawcy... cóż..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Częste ogłoszenie na to samo stanowisko może świadczyć, że często zmieniają pracowników.

czeste ogłoszenia mówią niestety o pracodawcy

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...