TO ściema ?

Czy ktoś może mi powiedzieć że znalazł pracę z tych ogłoszeń , ja szukam i wysyłam cv a tu nic bez odzewu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TO ściema ?

Wbrew swojemu nick'u ...
Jakiś czas temu złożyłem zawiadomienie, że taki oto ja + zawód, poszukuje pracy.
Okazało się, że około 10 dni później dostałem telefon w tej sprawie, a aktualnie rozpocząłem okres próbny w Firmie X.

Czy warto pisać o sobie ?
Warto !
Jeżeli ktoś oczekuje choć odrobinę indywidualnego podejścia, a nie masówki i ciągle pojawiających się ogłoszeń to polecam napisać o Sobie.

Poprzednią pracę chyba też znalazłem tu (dłuższa i dobra robota - bez znajomości).

i na koniec troche cukru dla Pracowników trojmiasto.pl:
Podziękowali za prowadzenie platformy umożliwiającej i pomagającej w komunikacji - min. "Praca" ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja kuźwa nie wysyłam nie szukam a tu wczoraj o 20 siedze wódeczkę pije gram w karty a tu dzwoni facio i płacze żebym dziś do pracy przyszedł a mi się tak chce jak psu orać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

takie życie :D
nic tylko wódke pić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...