Teraz albo nigdy

Temat dostępny też na forum: Teraz albo nigdy
Opinie do filmu: Teraz albo nigdy.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gogna uwagi komedia

Godna uwagi, bardzo przyjemna i lekka komedia.
Warto udać się na nią do kina. Nie będzie to czas stracony.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Polecam kulturalną rozrywkę.

Właściwie znamy to już z kilku filmów. Osoba spoza układu, właściwie z ulicy, wnosi nowe pomysły do firmy i robi karierę. Ale jest sporo nowych pomysłów, zgrabny scenariusz, fajna muzyka, doskonała gra aktorów. Niby bajka a chwilami wzrusza ale również wywołuje salwy śmiechu. Doskonała rozrywka na poświąteczny czas / jest choinka!/ i pogodny początek roku. Warto obejrzeć indywidualnie, we dwoje a nawet z dziećmi / nie ma przekleństw i golizny /. Nasi twórcy scenariuszy filmów "o miłości" powinni oglądać na okrągło i się uczyć.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

" Teraz albo nigdy"......

Dałam kciuka w górę, bo stwierdzenie -rozumiem- jest prześmiewcze, z przymrużeniem oka? Okazuje się, że bez Karolaka filmy też są kręcone i to całkiem udane. Dlatego polecam obejrzeć....

karolak to tuba propagandowa koalicji obywatelskiej

nie powinno się mieszac polityki i sztuki

przeciętny

Bardzo dobre opinie po seansie uważam za zdecydowanie przesadzone. Wymyślone, nierealne, słabo śmieszne. Dało się obejrzeć ale nic specjalnego. Opinię taką podzielał również mój mąż.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8

Naprawdę nie rozumiem czemu takie głupkowate komedie dla niedorozwiniętych mają tak wysokie opinie, a ambitne filmy mają niskie. Czy ktoś mi to wytłumaczy? Czy naprawdę polacy to takie ameby?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czułam się zażenowana poziomem tego filmu

A bardzo nie lubię tego uczucia. Wiem ,że Lopez nie gra w ambitnych filmach, ale ten mnie zdołował
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

polecam

dla wielbicieli komedii romantycznych w sam raz, śmiałam się na głos kilka razy co niestety przy ostatnich polskich komediach mi się nie zdażało, no i można zobaczyć że Jennifer wygląda świetnie ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słabość

Film jest po prostu słaby. Naciągaba fabula, poza kilkoma zabawnymi sytuacjami to masakra
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Arco (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Arco . Przeczytaj o filmie.

Projekt Hail Mary (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Projekt Hail Mary . Przeczytaj o filmie.

Dobry chłopiec (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dobry chłopiec . Przeczytaj o filmie.