Test urząd skarbowy

Aplikowałam do Urzędu Skarbowego na stanowisko typowo biurowe obsługa kancelarii itp. przeszłam wstępną weryfikację i zaprosili mnie na test. Mam prośbę czy ktoś może wie ,co na takim teście może być, z czego się przygotować. Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam wszystkich szukających roboty:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Test urząd skarbowy

Jeśli chodzi o poprawne stawianie przecinków to u mnie oblałaś ;p
A właśnie, czy spodziewasz się od "konkurencji" odpowiedzi? :]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Możliwe, że z coś nie tak z przecinkami:) nie wiedziałam, że moja interpunkcja będzie podlegała tutaj ocenie. A co do konkurencji to dopiero pierwszy etap, bez przesady...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak nie masz znajomości to szkoda czasu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też startowałam kilka razy. Pierwszy etap przechodzi każdy, kto spełni wytyczne podane w ogłoszeniu (wymogi formalne).
Zawsze byłam najszybsza w pisaniu na klawiaturze w swojej grupie - nigdy się nie dostałam. Złudne nadzieje.
Prawda jest taka, że oni już mają swojego kandydata na te stanowisko. Ogłaszają nabór, bo muszą - służba cywilna itd itp.
Są to też odczucia innych osób, które spotkałam podczas takich rekrutacji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ania niestety dobrze gada....wódki Jej dać!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...