Thor: Mroczny świat

Temat dostępny też na forum: Thor: Mroczny świat
Opinie do filmu: Thor: Mroczny świat.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koszmarny dubbing...

Zastanawiam sie dlaczego tylko jedno kino oferuje seansy z filmem w wersji oryginalnej?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

oryginalna ścieżka dźwiękowa...

.... jest boska. Gagi jeden za drugim, niesztampowe, śmieszne, film potrafi zaskoczyć, wartka akcja - chcę go obejrzeć jeszcze raz! Polecam wersję bez dubbingu....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

dubbing MASAKRA !!!!!!!

jesli ktos idzie na film z dubbingiem to wyrzucone pieniadze raz a po drugie wykasowana przyjemnosc ogladania filmu.Czuje sie jakby czlowiek poszedl na poranek dla dzieci. Nauczka na przyszlosc dla mnie i mysle ze dla wielu widzow.
po obejrzeniu sam na siebie jestem wkurzony. STOP dla dubbingu dla takich filmow.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

film ogolnie fajny ale dubbing porazka

podzielam zdanie poprzednikow. sam film fajny ale dubbing to kleska. ogladne go jeszcze raz i z przyjemnoscia ale jak będzie w orginale. Wersje zaproponowana przez kina odradzam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

masakra to takie komentarze

ludzie, dubbing ma o wiele gorsze pory seansow, więc w czym jest wasz problem? w Avengersach i IM3 było świetnie, więc i o Thorax jestem spokojny. zamiast hejtowac na forach obejrzyjcie po prostu wersję z napisami, nikt wam nie zabrał tej możliwości. a dubbing jest o wiele lepszy od lektora, na którego przy poprzedniej części byliśmy niejako skazani...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

3D

A mnie zdumiewa dlaczego nie ma seansu 2D. Mam wadę wzroku i 3D nie jest dla mnie. Szkoda, chciałem iść do kina ale będę musiał ściągnąc z netu.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dobry chłopiec (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dobry chłopiec . Przeczytaj o filmie.

Michael (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Michael . Przeczytaj o filmie.

Miłość, która zostaje (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Miłość, która zostaje . Przeczytaj o filmie.