Thor: Ragnarok

Temat dostępny też na forum: Thor: Ragnarok
Opinie do filmu: Thor: Ragnarok.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciekawy

fajnie zrobiony film ,z pewnoscia nie ma nudy i odrywa od rzeczywistości ,a o to chyba chodzi
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Swietny film

Świetny film, na rozrywkowy wypad do kina, ogólnie widowiskowa rzecz, chyba lepszy niźli Avengesr. Pod pewnymi względami, czuć tutaj powiew świeżości, a napewno humor. Dla mnie bomba. :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wielka szkoda

Witajcie, wczoraj byłem na tym filmie i szok. Mega słaby film . Jak dla mnie za dużo sfc i tych statków kosmicznych itd. Jednak jak on był bardziej osadzony na płaszczyźnie Ziemia-Asgard było lepieh. Przekombinowali niestety
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

nudziarz

sam człowieku jestes nudny mozesz sobie juz dzialkę na łostowicach wykupic tam będziesz miał rozrywki ,ze ho ho
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to jest film sfc wiec jak może być tego za dużo zastanów sie zanim coś poiwesz

Spoko z pewnymi wyjątkami

Ogólnie spoko ale wątek w którym batman zmienia płeć i zabija batgirl żeby zająć jej miejsce tochę przekombinowany.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

??????????? Chyba inne filmy oglądaliśmy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

fajny :)

A ja byłam wczoraj i film bardzo mi się podobał - można było się uśmiać i oderwać od wczorajszej ponurej rzeczywistości :) Polecam !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zrobili film na wzór Strażników Galaktyki ale przesadzili z ilością humoru powinien być bardziej poważny.Zmarnowali dobry pomysł na fabułę który starczyłby nawet na następną cześć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

film nie nuży

ale popada w pieczeniarstwo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Majlepszy z seri Marvella.

Z tak słabej fabuły jak superbohaterowie wycisnąć tyle humoru, z doskonałymi zdjęciami i świetną muzyką. Majstersztyk. Lata 80te w modzie. Ps. Oglądałem z napisami po czym poszedłem z dzieckiem na dubbing. 2 różne filmy. Dubbing był cenzurowany przez kościół, bo inaczej nie jestem w stanie tego syfu wytłumaczyć.

Inne tematy z forum

Rodzina do wynajęcia (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rodzina do wynajęcia . Przeczytaj o filmie.

Marona - psia opowieść (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Marona - psia opowieść . Przeczytaj o filmie.

Mała Amelia (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mała Amelia . Przeczytaj o filmie.