UPC problem z internetem

Temat dostępny też na forum: Hydepark
Witam czy ktoś z oksywia ma problem z internetem UPC mnie co chwile wywala i z powrotem sie loguje byl juz servisant ale stwierdzil ze jest ok . Z tego co wiem to duzo ludzi z dzielnicy ma z tym problem bo lazil przedstawiciel z netii i wciskal internet bo dostal cynk ze nie dziala jak trzeba .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UPC problem z internetem

ja we wrzeszczu też mam problemy, nie tyle rozłączanie ile bardzo niską prędkość. mam wykupione łącze 25Mbps a prędkość nie przekracza 1Mbps. nie wierzę że łącza są aż tak przeciążone...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w Gdansku mam podobnie

Kniaz sprawdź czy MASZ MODEM. Następnie czy wtyczka jest podłączona do prądu. To powinno rozwiać problemy. Nie dziękuj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

No glupi nie jestem takze oszczedz sobie glupich komentarzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej,
mam to samo. Niby szybki internet - 25 mb/s, ale chodzi wolno i co chwila musze naciskać napraw, i tak w kólko. Też mieszkam Na Oksywiu.Koleś był z UPC(nawet miły itd.), coś tam pogrzebał i powiedział, że coś lub ktoś zagłusza sygnał.

radiostacje marynarki wojennej na dickmana i z lotniska babie doly.tyle w temacie;-)

Haha radiostacje ?:D to czemu jestem abonentem Upc od 3 lat i kaszani sie od 3miesiacy czyzby wojsko nadawalo na nowym sprzecie ;p

Haha mi powiedzial to ze modem za blisko rutera stoi i sa fale haha :D a ten gosc to pewnie ten sam sciemniacz:D

Inne tematy z forum

Port Deco (16 odpowiedzi)

Port Deco powstanie w dzielnicy Oksywie, w lokalizacji z której poprzez Estakadę Kwiatkowskiego...