UWAGA NA FIRMĘ METAL CONTRACTOR LUB ODYS

NIE RADZĘ WOGÓLE ZACZYNAĆ Z TYMI FIRMAMI SĄ NIE WYPŁACALNI OSZUŚCI BIURO FIRMY MIEŚCI SIĘ PRZY UL.ZAŁOGOWEJ W GDAŃSKU
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UWAGA NA FIRMĘ METAL CONTRACTOR LUB ODYS

Prawda . Nie zapłacili mi kilkanaście tyś i co sąd . No tak, ale co z tego jak Firma Metal Contractor nic nie posiada ? Ha Ha . Wie jak się zabezpieczyć . Musi mieć dobrych prawników. Co dalej robić ?

Mnie też oszukali , myślę że wszyscy powinniśmy się zglosić do prokuratury w Gdańsku . to tez kwota kilkudziesięciu tys. oni dalej prosperują. tak nie może być. wygrałem sprawę sądową i co dalej jak jest umorzona. Bo oni nic nie mają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Firma Metal Contractor i Odys mają wspólnika który siedzi w Belgi i też oszukał nas 15 osób na sumę kilkunastu tyś euro.Majątki po rozpisywał na dzieci i jedynym wyjściem jest prywatna wizyta.

Proszę o pilny kontakt jestem jednym z tych którym ci złodzieje nie wypłacili pieniędzy za pracę ,komornik umarza postępowanie bo są niesciagalni ......super .....ale ją im tego nie podaruje .proszę o kontakt na meila furmanki@onet.eu

tyle kasy nie dostałem , złodziejstwo !!!!!

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...